HKK Čapljina-KK Mladost 85:83

HKK Čapljina, KK Mladost
Oko 600 gledatelja pratilo je dramatičnu utakmicu iz koje su na kraju košarkaši Čapljine izašli kao pobjednici.

Početak utakmice pripao je u potpunosti domaćoj ekipi, koja prvu četvrtinu završava rezultatom 28:14. U drugoj četvrtini gosti su ipak uspijeli složiti redove, pa se na poluvijeme otišlo rezultatom 46:36.

U nastavku utakmice gosti se približavaju rezultatski iz minute u minutu, a treća četvrtina zavšava rezultatom 60:56. Prava drama odigravala se u samoj završnici utakmice, kada su gosti uspijeli doći na samo dva koša zaostatka. Pri rezultatu 85:81 i sa samo 4 sekunde do kraja gostujuća ekipa imala je napad i uspijeva postići koš u trenutku kada se semafor zaustavio na vremenu 00:00:01 sekundi, a sirena se nije oglasila. U pravoj konfuziji koja je nastala u tom trenutku, te u pritiscima na zapisnički stol od jedne i druge ekipe, glavni sudac utakmice donosi odluku da se priznaje koš gostiju i svira kraj utakmice pri rezultatu 85:83 za ekipu HKK ''Čapljina-Lasta''.

Trener HKK ''Čapljina - Lasta'' Hrvoje Vlašić po završetku utakmice ponio se nekorektno i nesportski, vrijeđajući okupljene za zapisničkim stolom, kao i fotoreportera ča portala koji fotografirao ovu utakmicu.

Čapljince je predvodio Bijelica sa postignuta 24 koša, dok je u redovima Mladosti najbolji bio Komatina sa postignutih 28 koševa.

čaportal