FOTO  Široki „razbio“ Bosnu 104:77

Već prva četvrtina utakmice nagovještava sjajnu igru domaćih košarkaša kojoj gostujuća ekipa neće moći napraviti većih problema. Odlično postavljena ekipa Širokog gradila je svoju prednost iz minute u minutu, izvanredni Štemberger dotukao je goste tricama (8:6), kapetan Špralja raspoložen kao i uvijek, za 21 minutu ubacio 19 koševa. Grgat također ubacio svoju „normu“ (21 koš). Mason sjajan i u obrani i napadu 16 koševa i 8 skokova. Ramljak se vratio s 5 koševa i 2 skoka uz jedno NBA zakucavanje. Mladi Planinić ubacio 1 koš  uz nekoliko skokova. Novopridošli Longin je dobio priliku i uz pristojnu minutažu dobro se uklapao u ekipu (3koša).

 

 

 

 

 

Što se tiče košarkaša Bosne, nije to večeras bila ona Bosna od koje se na Pecari strepilo do zadnje minute. Preslabo izdanje Sarajlija da bi ovakvo moćnoj i uigranoj Velićevoj ekipi mogli pomrsiti račune. Bajić i Kojadinović su bili najefikasniji u gostujućoj ekipi sa ubačenih 15 i 12 koševa.

 

Širokobriježanima već u utorak na vrući parket Pecare stiže Igokea a gledateljima ne treba bolja pozivnica od večerašnje utakmice. Dvorana će sigurno biti ispunjena a Široki želi korak po korak lagano graditi novu titulu prvaka BiH koja bi ih ponovno odvela u NLB.

 

 

 

ABCportal.info (FOTO Ivan RAMIĆ)