FOTO  Košarkaši Zrinjskog dobili novog sponzora

Konferenciju je po starom dobrom običaju vodio Mario Vrankić, a najavljena su i gostovanja Plemića u Ulcinju i Tuzli.

Nazočnim novinarima obratio se pomoćni trener Glibić koji je rekao: U Ulcinj idemo neopterećeni rezultatom i pod tim ne kažem da ćemo se unaprijed predati i izgubiti utakmicu, jer u slučaju naše pobjede možemo biti čak i prvi u našoj skupini Balkanske lige, naravno uz domaću pobjedu protiv Levskog. Znači utakmica nam je bitna, ali ona slijedeća u Tuzli je još bitnija jer pobjedom ostajemo u igri za plasman među četiri najbolje ekipe. Nama je puno važnije domaće prvenstvo, ali ne odustajemo ni od Balkanske lige. Ulcinj je i u Mostaru pokazao da se radi o jednoj dosta mladoj i dobroj momčadi sa kojom smo imali problema posebno u završnici utakmice.

Što se tiče zdravstvenog stanja bilo je manjih problema sa gripom kod nekih igrača, ali jutros su svi bili spremni za utakmice koje slijede. Što se tiče igrača koji su na probu za sada je sigurno da klub neće pojačati centar Rizvić dok je velika vjerojatnoća da će Han biti novi Plemić i to će se znati za par dana.

Nakon toga potpisan je ugovor o sponzoriranju sa još jednom uglednom mostarskom tvrtkom, a to je Elektro Jurić. Ugovor su potpisala dva Dalibora i to predstavnik tvrtke Dalibor Jurić i predsjednik HKK Zrinjski Dalibor Miloš. Prije samog potpisa gospodin Dalibor Jurić je predstavio svoju tvrtku i izrazio zadovoljstvo što je sa ovim potpisom ušao u sportsku obitelj Zrinjski, te da se nada da će njegov put poslužiti i drugima koji su voljni pomoći sport u gradu.

Novom sponzoru se zahvalio predsjednik kluba Dalibor Miloš koji je izrazio zadovoljstvo što je jedna velika tvrtka kao Elektro Jurić postala sponzor kluba. Nakon toga je uslijedilo potpisivanje ugovora , a nadamo se da će još neke tvrtke poći stopama novih sponzora.

zrinjski.info