FOTO  Košarkaši Čapljine posjetili Dječji vrtić i darivali mališane

HKK Čapljina, darivanje djece

Igrači, treneri i uprava košarkaškog kluba Čapljina posjetili su Dječji vrtić Čapljina. Košarkaši su darivali djecu prigodnim sportskim igračkama, a zauzvrat su od djece dobili obilje ljubavi, pjesme i božićnog duha. Igrači su uživali u druženju s djecom a od trenera smo čuli da je to i odlično ulaganja u budućnost čapljinskog sporta jer je izuzetno važno da djeca od najranijih dana zavole sport i tako usvoje zdrave životne navike.

Iznimno zahvalan košarkašima Čapljine bio je Ivica Matić, ravnatelj dječjeg vrtića Čapljina, koji je u izjavi za medije naglasio da su u vrtić dobrodošli svi sportaši, vrata vrtića otvorena su za sve sportaše jer sportski način života i pozitivna energija koju sportaši donose su izuzetno važni za odgoj djecu, kazao je ravnatelj Matić.

Marin Karlović, tajnik HKK Čapljina istaknuo je da je ovo samo jedna u nizu planiranih akcija košarkaškog kluba te je iskoristio priliku da sve navijače pozove na predbožićni hercegovački košarkaški derbi. Naime dan prije Badnjaka u Čapljini gostuje Zrinjski, a Karlović se nada da će košarkaši Čapljine navijačima pokloniti pobjedu protiv Zrinjskog.