FOTO  HKK Zrinjski pobjednik turnira Mariofil Džidić

Bila je to borbena utakmica odigrana pred oko 350 gledatelja, neizvjesna doslovno do zadnje sekunde svoga trajanja. Zrinsjkom je pripala druga i četvrta četvrtina, dok su gosti bili bolji u prvoj i trećoj. Na kraju ipak zaslužena pobjeda Zrinjskog koji je po prvi puta osvojio ovaj turnir. Utakmicu su osim borbenosti i dobre igre sa obije strane obilježile i sudačke pogreške koje su izazvale negodovanje kod igrača obije momčadi. Utakmica je riješena 3 sekinde do kraja kada je Peljto poentirao za konačkin 74:72.

Kod Zrinjskog su se istakli  Šakić sa 17 poena i 7 skokova, Simonović sa 13, te Perajica i Washington sa po 12 postignutih koševa, dok je goste predvodio Štemberger sa 22, te Grgat sa 11 poena.

HKK Zrinjski: Bodiroga, Mašić, Petrić, Prce 5, Tomić, Simonović 13, Brajković, Hasandić 9, Perajica 12, Washington 12, Peljto 8 i Šakić 15.

HKK Široki: Štemberger 22, Planinić 5, Pilepić 10, Naletilić, Bilinovac, Ramljak 4, Perišić 10, Špralja 1, Novak, Barać, Morović 9 i Grgat 11.

Zrinsjkom je tako pripao pobjednički pokal, Široki je zauzeo drugo mjesto, dok su treći košarkaši Mornara koji su pobijedili Leotar nakon produžetaka rezultatom 79:75, a najbolji strijelac turnira je Štemberger iz momčadi Širokog.