FOTO  HKK Zrinjski-KK Levski 76:84

Utakmica je odigrana pred sramotno malo gledatelja premda je odlučilvala o daljoj sudbini HKK Zrinjski u Balkanskoj ligi. Gledatelje nije privukla ni činjenica da su gosti najskuplja ekipa u povijesti koja je gostovala u Mostaru, sa čak četiri amerikanca.

HKK Zrinjski pružio je dobar otpor takvoj ekipi, ali kvaliteta je na strani gostiju koji su na kraju sasvim zasluženo slavili i tako omogućili košarkašima KK Ulcinj da idu u dalje takmičenje. Zrinjski je mora se sada priznati svoju šansu za prolaz izgubio u prošlom kolu u Beogradu.

Gosti su na samom početku poveli 8:2, i tu su prednost održavali do kraja prve četvrtine koja je završila 16:21. Druga četvrtina je bila i najbolja što se tiče igre Zrinjskog, te su Plemići do poluvremena preokrenuli rezultat na 39:37.

Treća četvrtina bila je presudna jer Plemići u prve četiri minute nisu postigli koša što su iskusni gosti iskoristili i napravili solidnu prednost. Do kraja utakmice Zrinjski je u par navrata dolazio na 4 poena minusa, ali to je sve što su Plemići uspjeli. Za pobjedu nad Levskim ipak je trebalo više od onoga što je Zrinjski večeras prikazao.

Kod Zrinjskog najefikasniji su bili  Šakić i Demić sa po 20 poena, dok je kod gostiju Cekovski ubacio 18 poena.