FOTO  HKK Zrinjski-KK Čelik 83:71

HKK Zrinjski, okk čelik

Ovom pobjedom Plemići su produžili nadu da će se ipak plasirati u doigravanje za prvaka, ali ovaj puta ne odlučuju sami o svojoj sudbini. Iako je HKK Zrinsjki u igri za doigravanje, to očito malo koga interesira i samo je pedestak onih najvjernijih došlo večeras u dvoranu.

Prva četvrtina bila je izjednačena, a gosti su bili izuzetno precizni u pogađanju trica. Ta prva dionica završava neodlučenim rezultatom 19:19. Druga četvrtina je i odlučila utakmicu, i gosti nisu mogli naći protu igru za odličnu igru Plemića. Na poluvrijeme se odlazi rezultatom 48:31.

Drugo poluvrijeme nije pružilo nikakva uzbuđenja. Zrinsjki je igrao točno onoliko koliko je bilo potrebno za održati prednost, a gosti su se uspijevali primaći na desetak poena minusa. Trener Zrinsjkog dao je prigodu i igračima koji nemaju neku minutažu da osjete atmosferu, i na kraju sasvim zaslužena pobjeda Plemića rezultatom 83:71.

Kod Zrinjskog bolji od ostalih bio je Simonović sa 20 poena, a vrijedi istači i Ramljaka sa 11 poena i isto toliko skokova. Kod gostiju najefikasniji bio je Kuzmić sa 15 koševa.

hercegovina.info