FINALE KUPA Čapljina i Široki u borbi za titulu, direktan prijenos na RTV Herceg Bosne

Hrvoje Vlašić
Hercegovina.info

Finale Kupa KS Herceg Bosne između Čapljine i Širokog igra se u večeras u 19 sati u Čapljini uz direktan prijenos na RTV Herceg Bosne.

https://www.youtube.com/watch?v=Mf_g9PSFq40&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1wtzGjaHppvtt3_pEe_M4Hs9xBoBB27rL6mqYE2iHIuutuz3CyTkl2J-4

„Finale Kupa Herceg Bosne je posljednjih godina na visokoj razini. Bio sam sudionik finalnih utakmica posljednje tri godine i znam dobro o čemu govorim. Mogu obećati da ćemo se maksimalno pripremiti da to bude kvalitetna predstava za gledatelje u dvorani, ali i za one koji će susret pratiti preko televizije", kazao je u najavi utakmice trener Širokog Hrvoje Vlašić.

Trener Čapljine Boris Džidić zahvalio se Košarkaškom savezu na uloženom trudu pri organizaciji Kup natjecanja.

„Drago mi je što će naša ekipa i Čapljina ugostiti ovo finale i potrudit ćemo se organizacijski da sve prođe u lijepom košarkaškom duhu. Naša ekipa nije na razini Širokog, ali igramo kući, radi se o Kup utakmici i potrudit ćemo se iskoristiti priliku za iznenađenje ako se ona ukaže", poručio je Džidić.

Proteklog vikenda košarkaši Čapljine u prvenstvu su slavili na gostovanju kod Vogošće s 121:86, dok će Široki svoj susret sa Igokeo odigrati naknadno.