Efes Pilsen i Himki u utrci za potpis Bojana Bogdanovića

Prema pisanju Večernjeg lista, Bogdanovića žele Panathinaikos i Olympiacos, no nisu to jedini klubovi koje je Bojan impresionirao ovosezonskim izvedbama.

Kako saznajemo, za njegove usluge jako je zainteresiran Efes Pilsen, baš kao i Himki, klub koji je potopio u Topu 16 Eurolige.

Kako se bliži kraj sezone, sve više europskih klubova pozorno prati situaciju oko Cibone te razmišlja o angažmanu njenih igrača. Hrvatski euroligaš još nije pronašao sponzora da bi sanirao minus od više od 50 milijuna kuna, a u takvoj nezdravoj sredini malo će igrača ostati.

Iako će u klubu reći da će napraviti sve da zadrže mlade igrače, teško je vjerovati da će to biti ostvarivo. Njihovi igrači u ranom će ljetu birati destinacije za nastavak karijere.

Bogdanović je, usprkos tome što igra besplatno, nakon povratka iz Španjolske, igrajući za Vukove u Euroligi i NLB ligi, potvrdio veliki potencijal. Iako bi ga u Ciboni voljeli zadržati, 20-godišnji igrač u budućnosti će svojim vještinama pomagati nekom od velikih europskih klubova. Hoće li u Tursku, Rusiju ili Grčku ili se možda vratiti u Španjolsku, tek ostaje vidjeti.