Dolaze navijači Zvezde, pa će tako i oni sudjelovati u obnovi vodotornja

vukovar mostar, Franjo Tuđman, jastreb, Vukovar, KK Crvena zvezda, KK Cedevita, Vukovar, komemorativni program, Vukovar, majka iz Vukovara, Memorijal vukovarskih branitelja, Ante Nazor, Heroji Vukovara, Dani sjećanja na Vukovar, Vukovar
Moglo bi se reći, šok i nevjericu, iako uopće nije jasno zašto. Predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović cijeli je slučaj prijavio Euroligi, s primjedbom da se radi o neprimjerenoj najavi dvoboja.

- Ne mislim da je to normalno, ali ako se vidi od koga dolazi i koliko Hrvati imaju frustracije od Srbije i Crvene zvezde, onda i nije čudno. Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasjesti na njihove provokacije. O svemu smo obavijestili Euroligu jer se takvo što nije dogodilo nikada u povijesti ovog natjecanja - ljutito je pričao Čović za srpski Kurir.

Svemu tome dodao je malo "otrova".

- Žao mi je što je Cedevita to učinila, ali budući da su nam mušterije na sportskom terenu, razumijemo ih. Nećemo im odgovoriti na isti način, sigurno. Imat ćemo između 500 i 1000 navijača u Zagrebu jer su ljudi već osigurali svoje ulaznice.

Po tome ispada da će i navijači Zvezde sudjelovati u obnovi vodotoranja, jer iz Cedevite su objavili kako nema besplatnih ulaznica, morat će ih kupiti čak i domaći igrači.

Optužbe su smiješne, a priča o frustraciji još smješnija, pa su iz Cedevite odgovorili rivalima iz Beograda.

- Utakmica je dobrotvorna i riječ je o sportu, a ne o politici. Slučajno se dogodilo da je to baš protiv Crvene zvezde - poručio je direktor Cedevite Davor Užbinec.

Iz zagrebačkog su kluba objasnili kako nema nikakvih problema, jer je Cedevita obavijestila Euroligu o humanitarnom karakteru utakmice i to joj je odobreno.

glas-slavonije.hr