Dino Rađa predvodio 'Jugoslaviju'(zapad) protiv 'SSSR'-a(istok)

Pionir, trenerske legende, Mirko Novosel, Beograd, DINO RAĐA
...koji je u pobjedi 'Zapada' 95-90 postigao 21 koš, dok je Petar Skansi izveo početno podbacivanje

U beogradskoj dvorani Pionir večeras je odigrana revijalna košarkaška utakmica između veterana bivših reprezentacija Jugoslavije i SSSR-a, a najbolji igrač utakmice bio je hrvatski košarkaš Dino Rađa koji je u pobjedi 'Zapada' 95-90 postigao 21 koš, dok je Petar Skansi izveo početno podbacivanje.
Selekciju zvijezda bivše države koja je nastupila pod imenom 'Zapad' predvodile su trenerske legende Mirko Novosel i Ranko Žeravica, a na klupi su sjedili i Damir Šolman, Ratko Tvrdić, kao i Petar Skansi. 'Istok' je vodio Stanislav Jerjomin.
Utakmicu je pratilo oko 2.000 gledatelja koji su pratili majstorije Aleksandra Volkova, Nikolaja Derjugina, Sergeja Panova, Zahara Pašutina, Dina Rađe, Aramisa Naglića, Nebojše Zorkića i drugih.
Susret u Beogradu je organiziran u povodu početka regionalne studentske lige koja kreće 22. veljače. U prvom izdanju lige koja će se igrati turnirski u Novom Sadu nastupit će šest sveučilišnih momčadi, po dvije iz Hrvatske i Srbije, te po jedna iz Bosne i Hercegovine te Crne Gore. Hrvatsku će u ligi predstavljati momčadi Sveučilišta u Splitu i Sveučilišta u Rijeci.
Posljednju utakmicu SFRJ i SSSR su odigrali 1990. godine kada je u finalu Svjetskog prvenstva Jugoslavija slavila sa 92:75.

Hina