Cibona: Sve je prenapuhano u slučaju Rozić

rozic cibona, Marin Rozić, Marin Rozić, Marin Rozić, Cibona, KK Cibona, Ante Žižić, Marin Rozić, FIBA Eurokup

Iako Sportnet.hr u pravilu ne piše o privatnom životu sportaša, priča o Leonu Radoševiću, djevojci s kojom je bio u vezi i Ciboninom kapetanu Marinu Roziću, koja se pojavila u javnosti nakon Radoševićevog razgovora za 24 sata, ne može se gurnuti u drugi plan s obzirom da bi mogli biti poremećeni sadašnji i(li) budući odnosi u Ciboninoj svlačionici - a medijsko zanimanje koje je izazvala dovelo je i do priopćenja za javnost koje je poslao klub. Prenosimo ga u cijelosti:

Zbog učestalih poziva od strane medija prema klubu i našim igračima, odlučili smo obratiti se ovim priopćenjem.

Nakon razgovora s igračima Marinom Rozićem i Leonom Radoševićem, evidentno je da je cijela priča objavljena na portalu www.24sata.hr u nedjelju navečer prenapuhana te da se nije dogodilo ništa što bi izazvalo takvu medijsku pozornost. Također, krajnje je neprimjereno i neukusno uspoređivati cijeli slučaj sa slučajem Johna Terryja jer nema nikakve sličnosti.

Na sastanku u klubu zaključeno je da daljnjih izjava vezanih uz ovu temu neće biti te vas molimo da poštujete privatnost naših igrača.

Hercegovina.info: proteklih dana prvo je index.hr objavio lažni pornić našeg sportskog dragulja Blanke Vlašić kako bi pridobio pažnju i javnost te time povećao na svom portalu zaradu te zatim 24sata.hr lažnu sex aferu Marina Rozića kapitena Cibone.

Na kraju svega toga Matija Babić se ispričao, a nedavno je plakao kada je njegov portal bio napadnut i tražio rigorozne kazne za počinitelje. Kakvu kaznu za ovakav ispad on zaslužuje? Stoga se i hakeri ispričavaju Babiću.

sportnet.hr/hercegovina.info