BORBA ZA FINAL 4 Košarkaši Širokog u derbiju ABA lige 2 dočekuju MZT

Mateo Drežnjak
Domagoj Ledić / HKK Široki

Košarkaši HKK Široki će večeras od 18 sati na Pecari dočekati MZT iz Skopja u okviru derbija 19. kola ABA lige 2. Pobjeda bi izabranike Hrvoja Vlašića lansirala ponovno na mjesta koja vode u završno doigravanje za prvu ABA ligu.

"Dolazi nam drugoplasirana momčad ABA lige 2 i riječ je o vrlo kvalitetnoj i iskusnoj momčadi. MZT je dobro izbalansirana momčad i na unutarnjim i na vanjskim pozicijama. Moramo se maksimalno fokusirati na obranu i kontrolu skoka što će po mom mišljenju biti izuzetno važno za pozitivan rezultat. Pozivam publiku da nas dođe podržati", poručio je glavni strateg sportskog ponosa Hercegovine, Hrvoje Vlašić.

"MZT je odlična momčad, jedni su od favorita za osvajanje ove lige. Imaju dosta dobrih igrača, od našeg zadnjeg susreta oni su doveli par novih igrača. Malo smo se odmorili i vjerujem da ćemo dobro analizirati i spremni dočekati protivnika. Na nama je da pokažemo što bolju igru. Nadam se pobjedi i velikoj podršci naših navijača", poručio je jedan od nositelja mlade ekipe Širokog, Mateo Drežnjak.

Sve gledatelje očekuje i bogata nagradna igra u kojoj mogu osvojiti put u Svetu zemlju, a sudjelovati mogu svi koji kupe ulaznicu od 5,00 KM. Izravan prijenos susreta bit će i na Arenasport televiziji.

Rezultati by SofaScore