Bojan Bogdanović najučinkovitiji igrač Indiana Pacersa

Bojan Bogdanović,  Stephen Curry, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , NBA liga , Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, Indiana Pacers, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Indiana Pacers, Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, NBA liga , Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović
Hrvatski košarkaš Bojan Bogdanović bio je najučinkovitiji igrač Indiana Pacersa koji su sinoć poraženi na gostovanju kod Dallas Mavericksa, dok je Dario Šarić upisao skroman učinak u porazu svojih Minnesota Timberwolvesa, kao i Ivica Zubac u porazu svojih Los Angeles Clippersa.

Od Indiane su sa 110-101 bolji bili Dallas Mavericks koje je do pobjede predvodio Luka Dončić sa 26 koševa, deset skokova i sedam asistencija.

Najbolji pojedinac Indiane bio je Bogdanović sa 22 koša (šut iz igre 9/16, trice 1/4), četiri skoka i jednom ukradenom loptom u 34 minute na terenu.

Minnesota Timberwwolves su također poraženi u gostima, bolji su sa 131-123 nakon produžetka bili domaći Atlanta Hawks. Dario Šarić nije imao dobru večer, zaigrao je u prvoj momčadi i odigrao je 29 minuta, ali je zabio šest koševa sa strašno lošim šutem iz igre 1/11 i promašio je svih šest trica. Tome je dodao četiri skoka, isto toliko asistencija i dvije ukradene lopte.

Rookie Trae Young je bio najbolji igrač pobjedničke momčadi za koju je zabio 36 koševa, a John Collins je dodao 34. Minnesoti nije pomoglo ni 37 koševa Karl-Anthonyja Townsa koji je upisao i 17 skokova.

Poraz su upisali i LA Clippersi Ivice Zubca, od njih su u Salt Lake Cityju bolji bili Utah Jazz sa 111-105.

Najbolji u redovima Utaha bio je Donovan Mitchell sa 32 ubačaja, dok su Montrezl Harrell i Danilo Gallinari bili najbolji kod Clippersa sa po 18 koševa svaki. Zubac je odigrao 18 minuta i u tom je vremenu upisao sedam koševa (šut iz igre 3/9), osam skokova, tri asistencije te po jednu ukradenu loptu i jedan blok.

Golden State Warriors su izgubili utakmicu u zadnjoj sekundi, Dwyane Wade je pogodio tricu na zvuk sirene za kraj i njegovi Miami Heat su kod kuće sa 126-125 šokirali NBA prvake.

Miami je predvodio Goran Dragić sa 27 poena, a Wade je utakmicu završio sa 25. Klay Thompson je bio najbolji u redovima Golden Statea sa 36 ubačaja, Kevin Durant je ubacio 29 koševa, a Steph Curry 24.


(Hina)