Bojan Bogdanović: Ako se sve poklopi možda odem u NBA ligu

Klinci su sa divljenjem gledali u Bojana i čekali da završi trening, da im se potpiše na majice i papiriće.

Bojan Bogdanović, 1989. godište, visok 2.00m, iz Mostara, trenutno je košarkaš Turskog Fenera i veliki potencijal za NBA ligu.

''Iznenadili ste me, tražim mir i treniram u dvorani. Već sam desetak dana u Mostaru, odmaram se u svom gradu i uvijek mi je srce na mjestu kada dođem u Mostar.
Trenutno je predah, kraj lige - završilo je Tursko prvenstvo. Nismo uspjeli ući u Finale-play off-a , tamo sada igraju klubovi Galatarasaj i Banvit. Do slijedećih obveza tu sam u Mostaru. Predstoji da se javim na pripreme reprezentacije Hrvatske i odlazak sa reprezentacijom u Sloveniju od 04. - 22. 09. na Europsko prvenstvo, veoma važno natjecanje za mene i Hrvatsku.

Kakvi su ti dalji planovi?

Kako i što dalje vidjeti ćemo, tu je možda i nekakva priča - ako se sve poklopi i odlazak u NBA ligu. Postoji interesovanje ali, ali...

Poruka za kraj?

Ovi mladi košarkaši, početnici škole košarke Plemići, koji su tu i treniraju - želim im poručiti da budu uporni, da treniraju, da slušaju trenera i sve će se to isplatiti jednom.

Nadam se da se vidimo još koji put, sa dobrim vijestima iz Slovenije, sa Europskog natjecanja.'', u završnici razgovora istakao je naš mostarac Bojan Bogdanović, Mostarac pred kojim je i NBA karijera.

mostarlife.com