Bogdanović ubacio četiri koša, Hezonja igra sve manje

Mirza Teletović, Bojan Bogdanović, nba, NBA liga , Mirza Teletović, Bojan Bogdanović, kosarka, NBA liga , Bojan Bogdanović, Brooklyn Nets, Bojan Bogdanović, New Jersey Netsi, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, New Jersey Netsi, Bogdan Bogdanović, Mirza Teletović, NBA liga , košarkaš

Brooklyn Netsi su pobijedili Detroit Pistonse sa 87:83, a Brook Lopez je pogodio slobono bacanje za izjednačenje 29 sekundi do kraja. Lopez je zabio 15 koševa na utakmici uz šest blokova i pet asisetncija te četiri ukradene lopte. Najučinkovitiji je kod Brooklyna bio Thaddeus Young sa 19 koševa i 10 skokova, dok je Wayne Ellington dodao 12. Bogdanović je uz četiri koša upisao i dva skoka. U redovima Detroita najbolji je bio Andre Drummond sa20 koševa i 18 skokova, što mu je 15. double-double u karijeri, a Kentavious Caldwell-Pope je postigao 21 pogodak uz sedam skokova.

Detroit je imao šut iz igre samo 34 posto. Netsi su zabili zadnjih šest koševa nakon što su gubili sa dva razlike 1:21 minute do kraja. Nakon Lopezovih slobodnih bacanja došli su na 84-83, a Jarrett Jack je dodao još dva slobona za vodstvo od tri koša. Reggie Jackson je promašio tricu za Detroit, a Young je utakmicu završio s još jednim slobodnim bacanjem.

Victor Oladipo je zabio 19 koševa uz osam skokova i šest asistencija i njegov je Orlando Magic slavio protiv Boston Celticsa sa 110-91. Hezonja u minutu i 15 sekundi na terenu nije upisao nikakav učinak. Tobias Harris je ubacio 15 koševa uz 11 skokova za Magic, a Andrew Nicholson 14 i osam skokova. Bostonovi igrači su imali šut iz igre 40.9 posto, ali samo 18.5 posto trica. Isaiah Thomas je predvodio Boston sa 20 pogodaka i sedam asistencija. Avery Bradley je dodao 17, a Jae Crowder 12. Magic je nadskakao Celtics sa54-34.

Hina