BOGDANOVIĆ U STILU JORDANA Mostarac pogodio tricu sa zvukom sirene za pobjedu Utah Jazza

 Bojan Bogdanović
AP Images

Kakva večer za Bojana Bogdanovića. Izgledalo je do same završnice kao večer za totalni zaborav, jedna od najlošijih u dresu Utah Jazza uopće, a onda je odigrao ključnu ulogu u pobjedi 114:113!

Pri rezultatu 100:100 Bogdanović je još uvijek bio na samo dva ubačena poena i to oba s linije slobodnih bacanja. Onda ubacuje tricu kojom Jazzeri održavaju prednost. Ipak, u završnici je Houston imao meč loptu.

Dvije sekunde prije kraja loptu je u kutu dobio PJ Tucker i ubacio tricu koju su Rocketsi proslavili vjerujući da je to bio ubačaj za pobjedu.

Jazzeri su pozvali timeo out, Joe Ingles je izvodio loptu i pronašao Bogdanovića koji šutira iz okreta preko Tuckera i Jamesa Hardena i ubacuje za pobjedu Jazzera sa sirenom 104:103!

Nevjerojatan šut u večeri koja je u svojoj najvećoj mjeri bila jedna od onih za što brži zaborav.

Bogdanović je na kraju ubacio za 32 minute samo osam poena, ali kako važne poena. Za dva je šutirao 0/2, za tricu 2/5 i s linije slobodnih bacanja 2/2. Podijelio je četiri asistencije i uhvatio dva skoka.

Što se tiče Rocketsa oni su nastavili po svom, s ultra niskom petorkom svih 48 minuta, bez ijednog centra i uz soliranje Westbrooka i Hardena.

Ovaj put Harden je ubacio 28 poena uz deset skokova i deset asistencija dok je Russ dodao 39 poena i šest skokova.

Kod Jazzera Jordan Clarkson ubacio je 30 poena uz šest skokova, a Donovan Mitchell dodao je 24 poena.

Sadržaj se učitava...