Barcelona želi Bojana Bogdanovića

Talijan će izbivati tri mjeseca s terena, pa Barca traži još jednog igrača za rotaciju, piše košarka.org.

Čini se kako je prva opcija dobro poznati Litavac Simas Jasaitis, trenutno bez kluba, no nama je interesantnija priča koja se pojavila u katalonskim medijima.

Oni javljaju kako je "ex-Madridista" Bojan Bogdanović svojom izvedbom u Blaugrani u prvom kolu Eurolige s 28 poena osvojio Xavija Pascuala, pa ga ovaj želi vidjeti u Barceloni barem dok se Basile ne oporavi. Zadovolji li u ta tri mjeseca, Bogdanović bi dobio produženje ugovora najmanje do kraja sezone.

Ukoliko bi se ovaj transfer realizirao Cibona bi dobila nasušno potrebnu vreću novca, no istovremeno ostala bez svog najboljeg igrača ove sezone.

A nije sve ni na Upravi Cibone. Bogdanović je naime u četvrtak navečer nakon Choleta rekao kako nitko od igrača nema namjeru napustiti klub te da će se ekipa raspasti samo ako klub bankrotira.

"Rekao sam menadžeru da nemam namjeru napustiti klub ni ako dođe neka bolja ponuda. Ne razmišljam o odlasku u inozemstvo", rekao je Bogdanović prije dva dana.

Odbije li ovu ponudu, bit će to drugi put da je ostao vjeran Ciboni, a ne novcu bogatijih klubova sa zapada. Ljetos je naime produžio s Cibonom iako ga je rimska Lottomatica željela vidjeti u svom sastavu.