BABO Bojan Bogdanović nastavlja sa sjajnim partijama, izjednačio je klupski rekord

Bojan Bogdanović, NBA liga , Ivica Zubac, Bojan Bogdanović, utah jazz, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, utah jazz, Bojan Bogdanović, bomba, Bojan Bogdanović, Bojan Bogdanović, utah jazz, Bojan Bogdanović, utah jazz

Hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović je sinoć zabio 32 koša od čega osam trica u pobjedi svojih Utah Jazza 114-106 nad Golden State Warriorsima, dok je Ivica Zubac bio skroman s pet ubačaja u pobjedi LA Clippersa nad Minnesota Timberwolvesima.

Utah je uspio nadoknaditi dvoznamenkasti zaostatak iz prvog poluvremena i na kraju slaviti protiv gostujućih Warriorsa, a Bogdanović je na terenu proveo 37 minuta i uz učinak od 32 koša (šut iz igre 8/18, trice 8/13) upisao i četiri skoka i jednu asistenciju.

Hrvatski je košarkaš izjednačio rekord kluba u broju postignutih trica na jednoj utakmici. Donovan Mitchell je dodao 28 koševa, a Rudy Gobert 15 i isto toliko skokova za desetu domaću pobjedu Jazza.

Kod Warriorsa, kojima je ovo sedmi poraz u zadnjih osam utakmica, najbolji su bili Alec Burks sa 24 koša i Damion Lee sa 21.