AUDIO: Najava završnice Kupa BiH za košarkaše

U prvom polufinalu u dvorani na Pecari snage će odmjeriti Čapljina i sarajevska Bosna (subota, 18.00), a drugi par čine dva bh. predstavnika iz NLB lige, domaćin Široki i Igokea iz Aleksandrovca (21.00). Evo što su Radio Dobre Vibracije rekli treneri Čapljine i Širokog.

Hrvoje Vlašić, trener Čapljine, nada se pobjedi protiv sarajevske momčadi i plasmanu u finale.

''Bosna je vrlo dobra i iskusna momčad, a to pokazuje i podatak da su vodeći u domaćem prvenstvu. Većim dijelom sezone igraju jako dobro, tako da ćemo morati dati sve od sebe da ih pokušamo iznenaditi. Nedostaje nam najbolji igrač, Krsto Bjelica, ali uz veliku potporu naših navijača u Širokom i hrabar nastup nadam se plasmanu u finale'', rekao je Vlašić.

 

Trener Širokog Ivan Velić priželjkuje osvajanje trofeja na domaćem terenu, ali protivnik u polufinalu je Igokea, momčad koja pruža vrlo dobre partije u regionalnoj ligi. ''Oni su naše stare mušterije. Posljednji put smo ih dobili u neizvjesnoj utakmici. Naravno, oni su jaka momčad, sad su snažniji za Bryana Chasea, tako da očekujem još jednu neizvjesnu utakmicu. Kup je natjecanje u kojem nema favorita i iznenađenja su moguća, ali ja se nadam da ćemo osvojiti trofej pred našom publikom'', poručio je Velić.

Polufinale (subota):
18:00 Čapljina - Bosna
21:00 Široki TT Kabeli - Igokea

Finale će se igrati u nedjelju od 17 sati