Ante Tomić donio novo slavlje Barceloni

Ante Tomić, kosarka, Euroliga, Top 16 Euroliga, Top 16 Euroliga, kosarka, barcelona, Caya Laboral, Ante Tomić, ROKO LENI UKIĆ, Ante Tomić, Hrvatski reprezentativac, Top 16 Euroliga, barcelona, Ante Tomić, kosarka, Euroliga Top 16, barcelona, Top 16 Euroliga, kosarka, Ante Tomić, ROKO LENI UKIĆ, barcelona, Ante Tomić, barcelona, proglašen za MVP, dva puta u istoj sezoni, kosarka, Final Four, barcelona, Barcelona - Real, Maccabi Haifa, kosarka, Ante Tomić, EL Clasico, Dario Šarić, Ante Tomić, kosarka, košarkaška Euroliga, košarkaš, Ante Tomić, Mario Hezonja, EL Clasico, košarkaš, hrvatski košarkaši, Top 16 Euroliga, Ante Tomić, košarkaš, košarkaška Euroliga
Hrvatski reprezentativac predvodio je Katalonce s 26 koševa, 15 skokova i tri asistencije. Najbolji u redovima turske momčadi, kojoj je to bio šesti poraz, bio je Zoran Planinić s 14 koševa, jednim skokom i 9 asistencija.

Panathinaikos je doživio četvrti poraz izgubivši kod Emporio Armanija iz Milana sa 77:75. Roko-Leni Ukić završio je susret sa samo dva koša i jednom asistencijom za grčku momčad. Talijani su tako strigli do pete pobjede. U trećem susretu u skupini E u španjolskom dvoboju Unicaja je slavila kod Laborala s 81:71. Unicaji je to četvrta pobjeda, a Lobaralu već šesti poraz.

U skupini F odigran je samo jedan susret osmog kola u kojem je Maccabi uz Tel Aviva nadigrao Galatasaray s 97:81. Andrija Žižić, koji je potpisao za Maccabi, postigao je za izraelsku momčad šest koševa uz po jedan skok i asistenciju. Maccabi je tako stigao do šeste pobjede, a turskoj momčadi je to peti poraz.

hrt.hr