BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 25,56

lažirane utakmice, kladionica, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ŽELJEZNIČAR - TRAVNIK: 1 = 1,14

PARIS SG - MONTPELLIER: 1 = 1,60

CAGLIARI - UDINESE: 2 = 2,50

HOFFENHEIM - DORTMUND: 2 = 1,85

VILLARREAL - SPORTING GIJON: 1 = 1,45

MANCHESTER UNITED - ARSENAL: 1 = 1,90

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 25,56.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 255,60 eura.

ŽELJEZNIČAR - TRAVNIK: 1 = 1,14

Prvi napadač Željezničara Lazar Popović sigurno će propustiti narednu utakmicu s Travnikom. Bit će to veliki hendikep za ''plave'' za čiju igru je Popović vrlo važan. Utakmicu protiv Travnika mogao bi početi neki od mladih i perspektivnih Željinih napadača obzirom da je i drugi napadač Bajro Spahić van stroja. No, i tako oslabljen Željo je veliki favorit protiv Travnika. 

PARIS SG - MONTPELLIER: 1 = 1,60

Da Montpellier ima samo malo širu klupu, ili pak dva igrača više klase, onda bi mu gostovanja bila mnogo manji bauk. A s njima čak i borba za naslov. Ovako, osuđen je na „drugi red", sa šest pogodaka na gostovanjima bila bi iluzija očekivati išta više od borbe za Europu. PSG, pak, ima nekoliko opasnih rješenja, čija bi uporaba donijela pobjedu.

CAGLIARI - UDINESE: 2 = 2,50

Kad je Udinese posljednji puta bio na gostovanju, nije bio na Sardiniji nego na Siciliji i nije igrao kod Cagliarija nego kod daleko jačeg Palerma. I što su Friulani napravili? Palermu usred Palerma utrpali lakih - sedam komada! Završilo je 0:7 (i nakon dva tjedna zvuči nevjerojatno). Cagliari možda neće dobiti 7, ali će izgubiti.

HOFFENHEIM - DORTMUND: 2 = 1,85

Dvojbe ne bi trebalo biti, lider nemilosrdno gazi i sve osim pobjede Borussije bilo bi iznenađenje. Hoffenheim nije u nekoj posebnoj formi, igra slabije nego u prvom dijelu sezone i teško može zaustaviti društvo iz Dortmunda, koje je već praktički osiguralo naslov i sad lovi bundesligaške rekorde, a jedan od njih je i najveći broj pobjeda. Rekorder je Bayern, koji je u sezoni 1972/73. nanizao čak 25 pobjeda. 

VILLARREAL - SPORTING GIJON: 1 = 1,45

Žuta podmornica bi na Madrigalu trebala potopiti Sporting Gijon. Domaćini igraju dobro (na dva kolosijeka), dohvatili su formu, a s napadačkim tandemom Rossi - Nilmar muče se i najveći klubovi Španjolske. Sporting Gijon je svoj ovosezonski bljesak imao domaćim remijem protiv Barcelone. No, od tada momčad tone i tone...

MANCHESTER UNITED - ARSENAL: 1 = 1,90

Ovo je apsolutni šlager četvrtfinalnih ogleda FA kupa, premda je još zanimljivija utrka ova dva kluba za naslovom prvaka. Arsenal je razočarao u finalu Liga kupa i ostao bez planiranog trofeja, a menadžer Wenger je višekratno ponovio da je najvažniji cilj biti prvi u prvenstvu. No, kada je s druge strane jedan od vječnih rivala, nema tu popusta, što je ljepše od slavlja na Old Traffordu. Međutim, prošlih godina malo je uspjeha Arsenal imao u Manchesteru, izgubio je pet od posljednjih šest susreta u svim natjecanjima.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!