BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 19,35

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

MAN CITY - ASTON VILLA: 1 = 1,80

Aston Villa i Manchester City bore se za Ligu prvaka i ovo bi trebao biti otvoren dvoboj na sve ili ništa. Bod donosi sreću konkurenciji, pa je to najgori rasplet za oba suparnika i stoga se očekuju pogoci, pa tko ih da više. Domaćinu mala prednost zbog publike, ali ni to ne mora biti presudno. Prošle dvije sezone City je doma pobjeđivao Aston Villu.

ST ETIENNE - LENS: 1 = 1,90

Pred svojim navijačima Saint Etienne ima priliku proslaviti kraj muka i strepnji i ostanak u ligi i nedvojbeno će domaćini imati veliki motiv pobijediti. Lens je izuzetno slabo i neučinkovito igrao u gostima ove sezone, ali je vrlo dobrim rezultatima doma sigurno prebrodio povratničku sezonu. Veća želja domaćina mogla bi presuditi u ovom dvoboju.

KARLOVAC - ŠIBENIK: 1 = 1,95

Prvi prvoligaški ogled ovih momčadi pripao je Šibeniku koji je posljednjeg dana mjeseca listopada prošle godine na svom Šubićevcu slavio s minimalnih 1:0. Karlovac i Šibenik u borbi su s Hajdukom i Cibalijom za euro-mjesta i upravo stoga ovaj dvoboj nosi mnogo toga. Karlovac je sjajan doma i pobjeđuje, gosti su ipak mislima na uzvratu finala Kupa.

LAZIO - INTER: 2 = 1,40

Lazio se čupa za ostanak i čini se da se iščupao, Interu neće biti lako, drma ih euforija finala Lige prvaka, ali objektivno: na klupi je majstor Mourinho, a Interova je squadra 'svemir' za Lazijevu. Pa kad se sve skupa zbroji, bez obzira na neuvjerljivost aktualnih prvaka u posljednjih 5-6 tjedana, ovdje se ipak igra na pobjedu Intera.

LEVERKUSEN - HERTHA: 1 = 1,30

Leverkusen se do prije nekoliko tjedana borio za naslov, oni su ti koji su najduže bili predvodnici njemačke prvoligaške karavane. Sad im visi Europa, tuku se s Werderom, Dortmundom, Stuttgartom... No, teško da će im izmaći barem Europska liga, utoliko više jer u ovome kolu imaju najlakši mogući posao. Apotekarima na noge stiže demoralizirana, ispuhana i već prežaljena Hertha.

VILLARREAL - BARCELONA: 2 = 1,45

Villarreal bi u jednoj prosječnoj sezoni mogao odlučivati o naslovu prvaka. Na Madrigal dolazi Barcelona koja je nedavnim remijem kod Espanyola izgubila sva prava na novi kiks. Barcelonu je ispala iz Lige prvaka, ostalo im je samo prvenstvo, a problem je što bi igrači Villarreala mogli bi 'igrati' za Real. Trener Reala je bivši strateg Villarreala Manuel Pellegrini koji je s većinom igrača Žute podmornice imao specifičan odnos. Gotovo obiteljski.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

MAN CITY - ASTON VILLA: 1 = 1,80

ST ETIENNE - LENS: 1 = 1,90

KARLOVAC - ŠIBENIK: 1 = 1,95

LAZIO - INTER: 2 = 1,40

LEVERKUSEN - HERTHA: 1 = 1,30

VILLARREAL - BARCELONA: 2 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 19,35.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 193,50 eura.