BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 18,59

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ŽELJEZNIČAR - TRAVNIK:  1 = 1,20

BURNLEY - MANCHESTER CITY: 2 = 1,70

BORDEAUX - NANCY: 1 = 1,35

RIJEKA - DINAMO: 2 = 1,55

KÖLN- HERTHA: 1 = 2,20

ATLETICO MADRID - LA CORUNA: 1 = 1,80  

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 18,59.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 185,94 eura.

ŽELJEZNIČAR - TRAVNIK:  1 = 1,20

Zahuktali Željezničar na Grbavici će dočekati Travnik i ako je suditi po dosadašnjim rezultatima, upisat će novu pobjedu. Izabranici Amara Osima igraju i izvrsnoj formi i svaki rezultat osim pobjede domaćih bio bi ravan čudu.

BURNLEY - MANCHESTER CITY: 2 = 1,70

Burnley još vjeruje u opstanak, a Manchester City u Ligu prvaka. U toj situaciji ipak treba vjerovati znatno kvalitetnijem sastavu kojem se uz to vraća napadač Adebayor, čiji izostanak se jako osjetio u prošla četiri dvoboja. U otvorenoj utakmici lako može doći do izražaja nesigurna obrana domaćina, a stizati prednost gostiju može donijeti još opasnije i ubojitije kontre.

BORDEAUX - NANCY: 1 = 1,35

Bordeaux je ispucao kvotu kiksova i dozvolio konkurenciji da mu se skroz približi, te protiv Nancyja nema pravo na pogrešku želi li i dalje biti prvi kandidat za titulu. U prošlih pet sezona Bordeaux je svaki put na svom stadionu pobijedio Nancy.

RIJEKA - DINAMO: 2 = 1,55

Dinamo u svakoj utakmici ima imperativ pobjede, iako mu često na Kantridi nije lako. Opet, Rijeka u većini utakmica nije blistala, a Modrima je potreban trijumf kako bi sa što više samopouzdanja išao na Poljud gdje ga čeka težak uzvrat polufinala Kupa. Dakle, iako imaju osam bodova više od Cibalije za dinamovce nema opuštanja.

KÖLN- HERTHA: 1 = 2,20

Reći da su Köln i Hertha u jednakim problemima bilo bi krajnje netočno, ali da su u slično lošoj formi, jesu. Köln ima veću zalihu od ranije i živi mirnije, no, to nije nirvana. Navijači čak pozivaju na odlazak Zvonimira Solde, u Kölnu se narod nadao boljem plasmanu, posebno nakon spektakularnog povratka Lukasa Podolskog u matični klub. Nade nisu ostvarene, ali Hertha je protivnik koji mora biti ispraćen s golom više u mreži.

ATLETICO MADRID - LA CORUNA: 1 = 1,80  

Jednu od najzanimljivijih utakmica 30. kola španjolske nogometne lige na Vicente Calderonu odigrat će Atletico Madrid i Deportivo. Obje momčadi sanjaju novi izlazak u europska natjecanja dogodine, pa će njihov izravni dvoboj poražene baciti tri koraka unatrag. Atletico se diže, forma momčadi je u očiglednom rastu, pa je jedinica sasvim realna opcija.

BONUS 10

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započnite klađenje ovdje