BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 13,99

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ZRINJSKI - SARAJEVO: 1 = 1,55

MANCHESTER UNITED - BOLTON: 1 = 1,30

LORIENT - ST. ETIENNE: 1 = 1,95

INTER MILAN - LECCE: 1 = 1,20

FREIBURG - BAYERN MUNCHEN: 1 = 1,42

SPORTING GIJON - ALMERIA: 1 = 1,90

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 13,99.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 139,90 eura.

ZRINJSKI - SARAJEVO: 1 = 1,55

Domaći će uzeti bodove potrebne za opstanak, bez obzira što se gosti bore za izlazak na međunarodnu scenu.

MANCHESTER UNITED - BOLTON: 1 = 1,30

Vodeći Manchester United loše se proveo u derbijima s Chelseajem i Liverpoolom te mu Arsenal puše za vratom na samo tri boda zaostatka. United protiv Boltona nema pravo na kiks i nastojat će što prije osigurati prednost, a po kvaliteti to bi se trebalo i dogoditi. Bolton je u posljednje četiri sezone pisao samo poraze na Old Traffordu, ali trenutačno sedmo mjesto sugerira da momčad Skitnica i nije tako bezazlena i da bi uz malo sreće mogla biti vrlo tvrd orah lideru. Ipak, za iznenađenje gostima bi se mnogo toga moralo poklopiti.  

LORIENT - ST. ETIENNE: 1 = 1,95

Neugodan je domaćin, Lorient, osvajač 30 od mogućih 39 bodova u vlastitom dvorištu. Ta mu je, uglavnom, kućna goropadnost donijela mirni ulazak u finiš sezone, s čvrstom obranom kao zaštitnim znakom. Saint Etienne je također 'tu negdje', plovi po osrednjosti, a veće domete upravo su mu oduzeli loši rezultati s gostovanja. Niti ovdje se situacija neće promijeniti.

INTER MILAN - LECCE: 1 = 1,20

Jedna od onih utakmica u kojima samo lovci na senzacije igraju bilo nešto drugo osim fiks jedinice. Inter je jedna od najboljih momčadi na svijetu, Inter je toliko jači od Leccea da ga Lecce na San Siru ne može ni pobijediti niti mu uzeti bod, nego jedino Inter može naštetiti sam sebi. A to se neće dogoditi.

FREIBURG - BAYERN MUNCHEN: 1 = 1,42 

Freiburg bezbrižno igra ovog proljeća, za opstanak ne moraju brinuti, no, Europu će ipak teško izboriti. Naime, kiksali su u nekoliko proljetnih nastupa, i ti bodovi na kraju bi im mogli nedostajati. Bayern je svojim simpatizerima priredio niz razočaranja na gostovanjima ove sezone, ali sada više nema nikakvih alibija. Razgolitili su se odnosi u svlačionici i sada zvijezde trebaju pokazati od čega su sazdani, sigurno ni Van Gaalu nije svejedno kako će se oprostiti od kluba, stoga tri boda u Freiburgu su obveza i imperativ.

SPORTING GIJON - ALMERIA: 1 = 1,90

Sporting Gijon laganim, ali sigurnim korakom izlazi iz opasne zone. Srećom po navijače domaćih, nogometaši Sportinga do kraja sezone imaju podosta lakših utakmica, dvoboji s težim suparnicima već su uglavonm odigrani. U jednoj od takvih 'lakših' utakmica, u Gijon stiže Almeria. Gosti se muče, doma pokušavaju hvatati bodove spasa, dok na gostovanja uglavnom odlaze na izlete. Sporting bi pobjedom napravio dupli posao, sebi olakšao put prema ostanku te izravnom konkurentu nanio nove probleme.  

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!