BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 13,71

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ŽELJEZNIČAR - BORAC: 1 = 1,40

WIGAN - ARSENAL: 2 = 1,45

BOULOGNE - MARSEILLE: 2 = 1,40

BARI - NAPOLI: 2 = 2,25

DORTMUND - HOFFENHEIM: 1 = 1,50

ESPANYOL - BARCELONA: 2 = 1,30 

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 12,73.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 127,30 eura.

ŽELJEZNIČAR - BORAC: 1 = 1,40

Derbi 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine na Grbavici odigraće Željezničar i Borac i ovo će biti prvi susret ove dvije momčadi od tri koliko ih očekuje u narednih mjesec dana. Sarajevska momčad igra u izvrsnoj formi,pa će iskoristiti prednost domaćeg terena i upisati pobjedu.

WIGAN - ARSENAL: 2 = 1,45

Topnici su ispali iz borbe za naslov prvaka koji nisu osvojili od 2004. godine, navijači jobovski čekaju, ali bez dva-tri prava pojačanja mladost Topnika nikada neće moći kontinuirano pobjeđivati. Gostovanje kod Wigana više nema rezultatski pritisak i sada mogu igrati opuštenije, no domaćinu gori pod nogama i čeka ih težak ispit.

BOULOGNE - MARSEILLE: 2 = 1,40

Boulogne je već praktički drugoligaš, Marseille grabi prema naslovu prvaka, prvom od 1992. godine. Računica je jednostavna - pobjeda gostiju, koji su daleko kvalitetnija momčad i nisu više skloni oscilacijama, Didier deschamps oduvijek je bio pobjednik, a to je sada dokazao i u vrućem okružju Marseillea.

BARI - NAPOLI: 2 = 2,25

Bari sezonu privodi kraju u totalnom miru. Ne kažemo da im je svejedno kako igraju i koje rezultate postižu, ali nemoguće je predvidjeti da će imati istu motivaciju kao Napoli koji nakon dugih godina osjeća miris Lige prvaka. A osim toga, Hamšik, Lavezzi i Quagliarella, tercet su kakvog Bari ipak nema. Napoli je bolji.

DORTMUND - HOFFENHEIM: 1 = 1,50

Borussia je materijal za Ligu prvaka, a Hoffenheim je mediokritet Bundeslige koji se uz to još ne može ni podičiti nekom dobrom formom. Ovo je utakmica u kojoj se ne gleda tko ima žute, a tko je ozlijeđen. Ovo je utakmica u kojoj unaprijed žalimo Josipa Šimunića i suigrače mu. Istrčat će pred najbolju nogometnu publiku na svijetu da bi igrali protiv boljih od sebe.

ESPANYOL - BARCELONA: 2 = 1,30 

Gradski derbiji u Barceloni uvijek jamče spektakl. Barcelona se u povijesti često, pa čak i u svojim najboljim sezonama, mučila s Espanyolom. No, ove su sezone učinili novi iskorak i teško je povjerovati da bi im gradski rivali mogli nauditi.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započnite klađenje ovdje