BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 13,20 i bonus 20 EUR

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

MANCHESTER CITY - WEST BROMWICH: 1 = 1,32

NEWCASTLE UNITED - ARSENAL: 2 = 1,60

TOULOUSE - MONACO: 1 = 1,90

NAPOLI - CESENA: 1 = 1,25

1. FC KOLN - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,45

ATHLETIC BILBAO - SPORTING GIJON: 1 = 1,65

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 13,20.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 132,00 eura.

MANCHESTER CITY - WEST BROMWICH: 1 = 1,32

Protiv suparnika iz donjeg dijela Manchester City nije imao većih problema na svom stadionu, a kako WBA u zadnje vrijeme izgleda uglavnom očajno, to se pobjeda domaćih nameće sama od sebe. City je kao gost slavio 2:0 u prvoj ovosezonskoj međusobnoj utakmici.

NEWCASTLE UNITED - ARSENAL: 2 = 1,60

Newcastle dobro gura u povratničkoj sezoni. Spojio je dobar niz rezultata, ali Arsenal se čini prezahtjevnim izazovom. Daleko od toga da će se gosti prošetati, štoviše, morat će biti na vrlo visokoj razini za trijumf, ali ponajprije Newcastle ne djeluje toliko dobro da bi zadržao momčad kvalitete Arsenala.

TOULOUSE - MONACO: 1 = 1,90

Monaco se osnažio ovoga prijelaznoga roka s nekoliko odličnih igrača, no, ipak treba proći vrijeme da sve počne klapati. A Toulouse je ipak predobra momčad da joj se omakne poskliznuće, pogotovo jer ganja europska iskušenja. Monaco bi se u tjednima pred nama trebao trgnuti, no, sumnjamo da će se to dogoditi protiv Toulousea.

NAPOLI - CESENA: 1 = 1,25

Teoretski, priča bez ikakve neizvjesnosti. Za Napoli koji je pretendent ne samo za Ligu prvaka nego i scudetto, domaća utakmica s jednim od davljenika, trebala bi biti puka formalnost. Možda ne lagana nedjeljna šetnja, ali pobijediti moraju. I hoće.

1. FC KOLN - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,45

Iako su u prošloj utakmici pred svojim gledateljima uvjerljivo porazili Werder, nogometaši Kölna imat će mnogo teži posao protiv aktualnog prvaka. Bavarci su uhvatili dobru formu na početku drugog dijela sezone, proradio je Mario Gomez, sve bolje igra i Arjen Robben, stoga je momčad iz Münchena veliki favorit i na gostovanju kod momčadi koju je donendavno trenirao Zvonimir soldo, koji, pak, nije izgubio od Bayerna.

ATHLETIC BILBAO - SPORTING GIJON: 1 = 1,65

Hrabri Baski su, realno, kvalitetnija momčad od Sporting Gijona. Također, Athletic Bilbao je tipična domaćinska momčad koja na svom San Mamesu pruža mnogo bolje partije, nego na strani. U goste im stiže Sporting Gijon, jedna od momčadi koja je rado viđen gost u svakom dvorištu.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!