BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 13,05

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

BOLTON - MAN UTD: 2 = 1,40

PSG - BOULOGNE: 1 = 1,40

ŽELJEZNIČAR - SLAVIJA: 1 = 1,25

NAPOLI - CATANIA: 1 = 1,70

BAYERN - STUTTGART: 1 = 1,50

ATH. BILBAO - SANTANDER: 1 = 1,90

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 13,05.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 130,50 eura.

BOLTON - MAN UTD: 2 = 1,40

United će znati matirati jednu od najlošijih obrana lige, a da će to uspjeti domaćinima na drugoj strani, prilično je hrabra prognoza. United će nastojati što prije povesti i onda uz što manju potrošnju snage privesti utakmicu kraju s trIjumfalnim završetkom.

PSG - BOULOGNE: 1 = 1,40

Paris SG je u posljednjim utakmicama pokazao naznake buđenja i rasta forme pa bi ti signali trebali sugerirati i trijumf nad Boulogneom koji će vrlo teško izbjeći sudbinu ispadanja u niži rang. Jasno da se gosti neće predati, pokušat će srčanošću i trkom nešto napraviti na Parku prinčeva, ali Paris SG je imao već previše kiksova da bi si mogao priuštiti luksuz još jednog.

ŽELJEZNIČAR - SLAVIJA: 1 = 1,25

U 20. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar će u subotu na Grbavici dočekati Slaviju. Pred sami početak ove sezone kao jedini cilj Željezničar je imao izlazak na evropsku scenu, no zahvaljujući sjajnim igrama niti titula nije daleko od Grbavice, a za nastavak borbe sa Borcem potrebna je pobjeda protiv Slavije.

NAPOLI - CATANIA: 1 = 1,70

Južnjački dvoboj, ali sav Catanijin temperament i uzavrela želja da uzme barem bod nisu dovoljni kako bi se naštetilo jednako vrućem, a daleko boljem Napoliju. Jedina prednost gostiju mogla bi biti činjenica da će se napolitanci isprazniti u srazu s Juventusom, ali klasa je ipak na strani domaćih i zato - jedinica.

BAYERN - STUTTGART: 1 = 1,50

Na Allianz Arenu i daleko jači od VfB-a idu svjesni da ih vjerojatno čeka - porcija. I s Riberyjem koji je već iritantno neodlučan što se nastavka karijere tiče, i s Robbenom koji je briljantan, i s obranom koja se mijenja od kola do kola, Van Gaalov Bayern je 99% favorit u sudaru sa Stuttgartom. Jedinica se nameće sama od sebe.

ATH. BILBAO - SANTANDER: 1 = 1,90

Iako Athletic Bilbao slovi kao domaćinska momčad, njihovi rezultati na San Mamesu protiv Racinga su posljednjih sezona iznimno razočaravajući. Ipak, Baski ove sezone igraju odlično i u ovaj dvoboj ulaze bez ikakvih imperativa. A tada je najlakše igrati. Ove godine gosti iz Santandera nemaju aduta za pozitivan rezultat u Bilbau.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

započnite klađenje ovdje