BETADRIA.COM vikend listić: Koeficijent 12,85 i bonus 20 EUR

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

ARSENAL - WOLVERHAMPTON: 1 = 1,20

LIVERPOOL - WIGAN: 1 = 1,30

PARIS SG - LENS: 1 = 1,40

PALERMO - FIORENTINA: 1 = 1,80

STUTTGART - NÜRNBERG: 1 = 1,80

LA CORUNA - VILLARREAL: 2 = 2,05

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 12,85.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 128,50 eura.

ARSENAL - WOLVERHAMPTON: 1 = 1,20

Arsenalova igra i nije toliko ubojita i efikasna kako Arsene Wenger želi, ali bodovi uredno slijeću na Emirates, status prvog pratitelja vodećeg Manchester Uniteda i te kako je privlačan, a ne bi trebao biti ugrožen ni nakon dolaska Wolverhamptona u sjeverni London. Wolverhampton je najslabiji gost lige, u 12 pokušaja osvojio je samo četiri boda i primio 24 gola. U posljednjih pet međusobnih prvenstvenih susreta Arsenal je svaki put pobijedio, a ukupna gol razlika je 13:2 i Wolverhampton je samo jednom izbjegao poraz manji od dva razlike. 

 LIVERPOOL - WIGAN: 1 = 1,30

Liverpool je počeo pobjeđivati, a Urugvajac Luis Suarez i Carroll trebali bi nadomjestiti odlazak Fernanda Torresa. Suarez je već u debiju dao gol, Carroll je još ozlijeđen, ali o taktici protiv Wigana ne treba dvojiti, bit će to ofenziva od prve minute. Wigan je u zoni ispadanja i svaka utakmica mu je sudbonosna te se neće tek tako predati, ali u zadnje četiri sezone na Anfield Roadu piše tri poraza i jedan remi.

PARIS SG - LENS: 1 = 1,40

Parižani gaje nadu. Usto, igraju vrlo korektno u posljednje vrijeme. Lens se pak bori za ostanak među elitom francuskog nogometa. Za to bi trebao biti sposoban, no, za pobjedu na Parku prinčeva... teško! Prognoziramo trijumf PSG-a, koji s Neneom u sastavu može još uvijek sanjariti o naslovu prvaka.

PALERMO - FIORENTINA: 1 = 1,80

Prije sezonu-dvije, priča bi imala radni naslov 'Jaka Fiorentina kod nadobudnog Palerma'. U 2010/11. stvar je ovakva: 'Prosječna Fiorentina bez izgleda kod europski vrijednih Sicilijanaca'. Samo je sjajni Argentinac Pastore dovoljan da se domaćine okarakterizira kao barem 90-postotne favorite u ovom sučeljavanju. Palermo se nada Ligi prvaka, Fiorentina brine da opet ne padne na domak dnu Serie A. Sve osim jedinice, bilo bi iznenađenje. Veliko.

STUTTGART - NÜRNBERG: 1 = 1,80

Agonija se u gradu Mercedesa nastavlja, Stuttgart je i dalje u opasnoj zoni, momčad koja kvalitetom zaslužuje barem sredinu ljestvice nikako da to dokaže i tamo gdje je jedino važno, na terenu. Švabe se pod hitno moraju probuditi i početi pobjeđivati, inače će se teško spasiti ispadanja u Drugu ligu. Nürnberg izgleda kao idealna prilika za vađenje, jer je u deset gostujućih nastupa uspio upisati tek jednu pobjedu.

LA CORUNA - VILLARREAL: 2 = 2,05

Villarreal jednostavno igra sjajno. Dapače, dva neočekivana kiksa (Almeria i Osasuna) madridskog Reala, dovele su Žutu podmornicu u situaciju da se do kraja sezone bori čak za drugo mjesto. Naravno, u takvom scenariju niti Villarreal do kraja sezone ne bi smio imati puno bodovnih propusta. Deportivo je mlada i poletna momčad koju je na Riazoru vrlo teško nadigrati. Villarreal će zasigurno krenuti na pobjedu, a pitanje je kako će se od početka postaviti domaćin. 

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!