BETADRIA.COM listić: Bonus 30 EUR, koeficijent 58,60

kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, SP 2010, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionice, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, kladionica, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria, Betadria

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM SP 2010. LISTIĆ:

JUŽNA KOREJA - GRČKA: X = 2,95

ARGENTINA - NIGERIJA: 1 = 1,40

ENGLESKA - SAD: 1 = 1,40

ALŽIR - SLOVENIJA: X = 3,10

SRBIJA - GANA: 1 = 2,05

NJEMAČKA - AUSTRALIJA: 1 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 58,60.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 586,00 eura.

JUŽNA KOREJA - GRČKA: X = 2,95

Prije osam godina Južna Koreja bila je polufinalist SP, uz veliki poguranac koje obično domaćin ima. Na prošlom SP bili su u igri za prolazak skupine i to je pokazatelj da su napredovali, ali Grci su majstori destrukcije, čak ni Talijani ne igraju tako. Otto Rehhagel sa 72 godine debitira na SP i prvo što želi osvojiti povijesni bod za Grke, a potom proći i skupinu. Remi je najizgledniji.

ARGENTINA - NIGERIJA: 1 = 1,40

Diego Maradona nije Jose Mourinho i nikada neće ni biti, no Diego ima reprezentaciju za smrznuti se. E, sad je pitanje mogu li Albiceleste izaći iz sjene svog izbornika i pokazati raskoš koju kriju u nogama. Vjerujemo da mogu i da će Messi, Higuain, Tevez, možda i Milito, pa i Agüero biti previše za nigerijske Orlove. Solidnu afričku selekciju, čak i s dobrim trenerom, no nema više tu vica koji su mogli ponuditi Okocha i društvo.

ENGLESKA - SAD: 1 = 1,40

Prije 60 godina svijetom je odjeknula senzacija. SAD je dobio Englesku 1:0, a kako je u to vrijeme informacija stizala sa zakašnjenjem, neki su se urednici engleskih novina zaigrali i u novine stavili rezultat 10:1 jednostavno ne vjerujući da je moguća senzacija. Kada bi sada Amerikanci pobijedili to ne bi bila senzacija, ali Engleska je spremna, Engleska ima Capella i to je jamac pobjede.

ALŽIR - SLOVENIJA: X = 3,10

Alžir nakon 24 godine ponovo je na velikoj sceni, a Slovenci su čekali osam godina. Zanimljivost ove dvije selekcije su suigrači iz Bochuma. Naime, Yahia i Dedič svojim su pogocima istog dana odvele suigrače na jug Afrike, a u međusobnom razračunavanju predviđamo nulu, i to s malo pogodaka, ako ih uopće i bude.

SRBIJA - GANA: 1 = 2,05

Ovdje dajemo prednost Srbiji, premda je Gana vrlo dobra reprezentacija, pače u okviru afričkog nogometa odlična. No, Srbi su snažni, imaju dobrog izbornika i ova generacija žele napokon istjerati balkanski mentalitet iz svojih redova, stoga vjerujemo da će Stanković, novo pečeni europski prvak, povesti svoje suigrače ka pobjedi.

NJEMAČKA - AUSTRALIJA: 1 = 1,45

U moru nesreća koje su pogodile reprezentacije, Njemačka je prošla najgore. Počevši od tragedije Roberta Enkea, kao da je netko začarao Elf. Joachimu Löwu otpadali su Michael Ballack, jedina prava zvijezda i vođa, Rene Adler, sigurna jedinica, Träsch koji je trebao odmijeniti Ballacka, Westermann zahvalni branič, Rolfes, radilica u veznom redu. Ipak i tako osakaćeni presnažni su za Australiju koja nema novih igrača u odnosu na SP prije četiri godine.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

Započnite klađenje