BETADRIA.COM listić: Bonus 30 EUR, koeficijent 39,16

..., baš kao i Danska za Kamerun, Slovačka neće moći izvući više od remija protiv Paragvaja, Italija će bez problema pobijediti Novi Zeland, dok će u najzanimljivijoj utakmici 2. kola Brazil slaviti protiv Obale Bjelokosti!

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM SP 2010. LISTIĆ:

NIZOZEMSKA - JAPAN: 1 = 1,35

GANA - AUSTRALIJA: 1 = 1,85

KAMERUN - DANSKA: 1 = 2,70

SLOVAČKA - PARAGVAJ: X = 3,20

ITALIJA - NOVI ZELAND: 1 = 1,10

BRAZIL - OBALA BJELOKOSTI: 1 = 1,50

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 39,16.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 391,60 eura.

NIZOZEMSKA - JAPAN: 1 = 1,35

Nizozemska nije oduševila igrom u prvom dvoboju, ali jest pragmatičnošću. Pobjeda na startu velikih natjecanja uvijek je veliki impuls za dalje, stoga će igra samo rasti, a na svojoj koži će to osjetiti Japanci koji su slavili nad Kamerunom, ali bila je to totalna antipropaganda nogometa. Sumnjamo da Japanci mogu bolje, a znamo da će Oranje biti bolje.

GANA - AUSTRALIJA: 1 = 1,85

Australija je izgledala početnički protiv razigranog Elfa, kritike, i to opravdane, slijevaju se na račun izbornika, ali i igrača kojima je Gana posljednja šansa za nešto učiniti na prvenstvu. No, Gana je snažna, Gana ima glavu i rep i Gana će pobijediti i u drugom nastupu na ovome prvenstvu.

KAMERUN - DANSKA: 1 = 2,70

Onako kako je Kamerun odigrao utakmicu protiv Japana, sigurno se neće ponoviti. Danci znaju s afričkim selekcijama koje pokažu i malo naivnosti, no vjerujemo u Kamerun, jer njihov roster pokazuje da tu ima nogometaša svjetske vrijednosti, kakvih Danci nemaju. Eto'o je ostao dužan, ali on je predobar da bi se zadovoljio samo nastupom. Egocentrik kakav već jest, željet će dokazati da je vrh vrhova.

SLOVAČKA - PARAGVAJ: X = 3,20

Primiti gol u sudačkoj nadoknadi pokazuje slabost momčadi, a još više neiskustvo natjecanja na velikim turnirima. Upravo se to dogodilo Slovacima protiv nejakih Novozelanđana i ta dva boda nedostajat će im u konačnom zbroju. Protiv čvrstog Paragvaja igrat će boljem ali to neće biti dovoljno za tri boda, a Paragvajcima je i bod dovoljan jer ih u zadnjem susretu čeka slabašni Novi Zeland.

ITALIJA - NOVI ZELAND: 1 = 1,10

Tipična Italija, bili su komentari nakon uvodnog dvoboja svjetskih prvaka. Muka za gledat, muka za prognozirati, no u srazu s Kivijima to ne bi trebalo biti problem, I s lošom i negledljivom igrom De Rossi i društvo morali bi stići do tri boda, a onda - čuvajte se ostali, ako je netko turnirska momčad, onda su to Azzurri.

BRAZIL - OBALA BJELOKOSTI: 1 = 1,50

Ovo bi trebao biti bombon od utakmice, ali oprez. Njegovo veličanstvo rezultat za sada guši atraktivnost, pogotovo kada se susreću momčadi sličnog svjetonazora. Eh, kada bi treneri malo popustili stegu, pa da Kaka, Robinho, Luis Fabiano, Drogba, Kalou... krenu igrati se nogometa. Kakav bi to vatromet bio! Ovako prisiljeni smo gledati taktičko nadmudrivanje, a u tome su Brazilci pod Dungom ipak korak ispred Slonova.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.