BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 9,32

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ

RIJEKA - NK VARAŽDIN: 1 = 1,50

LIVERPOOL - SUNDERLAND: 1 = 1,35

STOKE CITY - CHELSEA: 2 = 1,50

LILLE - LORIENT: 1 = 1,55

LYON - AJACCIO: 1 = 1,20

HOFFENHEIM - DORTMUND: 2 = 1,50

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 9,32.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 93,20 eura.

RIJEKA - NK VARAŽDIN: 1 = 1,50

Varaždin je enigma. To je mlada, talentirana momčad, u dobrom svjetlu pokazala se u Europi, no, Varaždin će sigurno imati težak posao u prvenstvu da ostane u društvu najboljih. U Rijeci ih čeka neugodno gostovanje. I Riječani raspolažu s mladim sastavom, međutim, oni su bolje ušli u prvenstvo. Dakle, ponajprije zbog domaćeg terena imaju prednost, a i situacija u Varaždinu svakim je danom, zapravo satom sve lošija, igrači odlaze, predsjednik s odmora poručuje da trener treba raditi, ovaj, pak, razmišlja o odlasku, na što čelni čovjek odgovara, pa zadnji si, jasno da moraš tako razmišljati, onda Toplak se zainati i kaže da ostaje. Uglavnom luda kuća u kojem trpi klub koji je donedavno bio ponos grada, a sada su svi digli ruke od njega.

LIVERPOOL - SUNDERLAND: 1 = 1,35

Iako će prvih mjesec dana igrati bez kapetana Gerrarda koji se još oporavlja, u Liverpoolu se sanjaju snovi o velikoj sezoni, pogotovo jer bez nastupa u Eurokupovima, koncentracija i snaga ostaju ponajprije za prvenstvo. I prijelazni rok donio je nova i značajna imena, navijači očekuju napadačku orijentaciju, a Sunderland nije suparnik od kojeg bi se drhtalo na premijeri. U 10 posljednjih međusobnih ogleda Liverpool ima osam pobjeda i jedan poraz, a jedini remi datira baš iz prošlosezonske utakmice na Anfieldu kada je bilo 2:2. Dakle i brojke su na strani Redsa, brojna navijačka armija smatra da je napokon stiglo vrijeme uspjeha.

STOKE CITY - CHELSEA: 2 = 1,50

Što je Stoke i kako igra, moglo se vidjeti u dvije utakmice s Hajdukom. Još od Shelbournea splitski klub u europskim kupovima nije ispao od dekadentnije momčadi, onog tipičnog zaostatka engleskog nogometa kakav je nekad bio. Jest da Stoke radi probleme i premierligašima, uoči sezone mnogi ga vide među najlošijima, kada ono eto Pulisove momčadi i u finalu FA kupa. Chelsea je ipak neka druga dimenzija, iako još u potrazi za vrhunskim pojačanjima, mladi portugalski trener Villas Boas ipak ima daleko jače adute od braće Sharbini i ostalih koji se nisu mogli dobaciti do vrata Asmira Begovića.

LILLE - MONTPELLIER: 1 = 1,50

I prvaci su ovoga ljeta mnogo mijenjali, no, ambicije su im ostale iste. Kvalitetna pojačanja su tu jednako kao samouvjerenost koja seže iz prošle sezone, pogotovo kada u goste dolaze klubovi poput Montpelliera. Malo su ih poljuljali, ali ne i pokolebali posljednji rezultati, poraz od St. Etiennea u prijateljskom susretu te od Marseillea u Superkupu. Mali, ali vrući stadion Lille Metropole koji prima nešto više od 18 tisuća gledatelja bit će sasvim pun, sve osim uvjerljive pobjede domaćina bilo bi iznenađenje.

LYON - AJACCIO: 1 = 1,20

Iako je tijekom ljeta ostao bez važnih igrača, među njima i kapetana Toulalana, iako ne spada među favorite za osvajanje titule, makar mu momčad bila znatno pomlađena, Lyon je ipak Lyon. Zasigurno im je u psihološkom smislu mnogo značila pobjeda od 2:1 protiv prošlogodišnjeg osvajača Europske lige Porta u prijateljskom susretu, dobru igru moraju ponoviti i u prvenstvu. A idealnu priliku za osvajanje tri boda nudi im dolazak Ajaccia, gosti su ipak možda i najveći favoriti za ispadanje iz elitnog francuskog nogometnog natjecanja.

HOFFENHEIM - DORTMUND: 2 = 1,50

Ostali su bez ideologa Nurija Sahina, nema ni najboljeg strijelca Lucasa Barriosa, ali ipak, Borussia je silovita, snažna i učinkovita. Razmontirali su HSV, koji je slične kvalitete poput sljedećeg suparnika Hoffenheima. Mario Götze čovjek je trenutka u Njemačkoj. Njegovom talentu naklonio se čak i veliki Franz Beckenbauer usporedivši ga s Messijem. No, Kaiser je otišao još dalje usporedivši Borussiju s Barcelonom, kazavši da niti jedna momčad ne transformira se takvom brzinom iz obrane u napad. Hoffenheimu je ova sezona ključna. Nakon što je mecena Hopp zatvorio dotok novca, orijentirali su se na mlađe snage i žele od toga živjeti, a da rezultat pri tome ne pati. Lijepe želje, pitanje koliko su ostvarive.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Dodali smo tri nove igre u Betadria casino! Logirajte se, pogodite veću ili manju u Pokeru Jacks or better, sakupite 21 u Blackjacku ili odigrajte slot igru Diamond Dreams i osvojite velike dobitke!