BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 9,28

Betadria, kladionica, nogomet, Betadria, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

KOLUMBIJA - KOSTARIKA: 1 = 1,30

BRAZIL - VENECUELA: 1 = 1,10

SJEVERNA KOREJA (Ž) - ŠVEDSKA (Ž): 2 = 1,70

BRAZIL (Ž) - NORVEŠKA (Ž): 1 = 1,55

VALERENGA - STROMSGODSET: 1 = 1,60

KALMAR - TRELLEBORG: 1 = 1,40

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 5,32.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 53,20 eura.

KOLUMBIJA - KOSTARIKA: 1 = 1,30

Kreće i Copa America. Jasno svi očekuju veliko finale Argentine i Brazila, ali ne smije se smetnuti s uma da u Južnoj Americi ima još reprezentacija koje mogu otići do kraja. Ali ni Kolumbija, a pogotovo Kostarika nisu te. Kolumbija je daleko od najboljih dana, dana kada ih je velikih Pele proglašavao favoritom Svjetskog prvenstva u SAD-u 1994. Nema više velikih imena, na tom tragu je Radamel Falcao, najbolji strijelac Europske lige i čovjek koji je donio Portu taj prestižni naslov. Uz njega valja pripaziti na Huga Rodallegu i Elkina Sota, nesuđene dinamovce i to bi bilo to. A to će biti previše za Kostarikance koji su na Gold Cupu zapeli u četvrtfinalu, a to natjecanje je mnogo slabije od Copa Americe.

BRAZIL - VENECUELA: 1 = 1,10

U obranu naslova Brazil kreće protiv najslabije reprezentacije na kontinentu. Venecuela nikada nije bila na svjetskim prvenstvima, najbolji rezultat na Copi je 5. mjesto, svijetu nisu podarili nekog španera koji će ostati zapamćen po svom nogometnom znanju. Brazil je apsolutni favorit u ovom srazu, međusobni dvoboji jasno govore tko će pobijediti. od 20 utakmica Selecao je slavio u 18, jednom je bilo neriješeno i jednom je Venezuela uspjela slaviti, prije tri godine u prijateljskom srazu. No, ovo je ozbiljno natjecanje, Brazil treba veliki rezultat nakon što su na dva posljednja svjetska prvenstva svoj put završili u četvrtfinalima, stoga će Neymar, Pato i ostali od prvog susreta krenuti po naslov.

SJEVERNA KOREJA (Ž) - ŠVEDSKA (Ž): 2 = 1,70

Vrlo je neizvjesno na prvenstvu Svijeta za nogometašice. Favoritkinje imaju velikih problema dok ne slome otpor autsajderki. Sve reprezentacije su izuzetno fizički spremne i uz razvijenu destrukciju jasno je da nema rasturanja. Jedina velika pobjeda uspjela je Francuskinjama koje su sa 4:0 pobijedile Kanadu, ali to su podjednake reprezentacije, pa je takav rezultat plod savršenog dana. Na ovoj će, pak, utakmici Švedska tražiti bodove koji joj jamče putu u četvrtfinale. Sjeverna Koreja je dugo odolijevala Amerikankama, ali na kraju su primile dva pogotka i to je bilo to. Švedska se mučila s Kolumbijom, presudio je jedan pogodak, a takav ishod bi ih i sada zadovoljio.

BRAZIL (Ž) - NORVEŠKA (Ž): 1 = 1,55

Došle su po svoje. Tako su Brazilke najavile Svjetsko prvenstvo u Njemačkoj. Žele naslov prvakinja i ne skrivaju to. U zemlji koja je zaluđena nogometom izrasle su i vrhunske nogometašice, a najbolja među njima je Marta, čak pet puta igračica godine u izboru Fife. Njezin reprezentativni učinak je impresivan, 69 utakmica i 76 pogodaka, no nedostaje kruna, a to je titula prvakinja. Sraz s Norvežankama bit će prvi pravi ispit za njih. Njihove suparnice spadaju u svjetski vrh ženskog nogometa i možemo reći da je ovo prvi pravi derbi na prvenstvu. No, dat ćemo prednost Marti i suigračicama jer su pokazale da znaju igrati na rezultat.

VALERENGA - STROMSGODSET: 1 = 1,60

Valerenga je deveta sa 17 bodova, pet manje od suparnika koji se nalazi petom mjestu. No, forma Valerenge je u usponu, a Stromsgodseta u padu, stoga smo dali prednost klub iz glavnog grada Norveške. Istina u posljednjem kolu iz Osla je bodove odnio vodeći Molde, no to je bio samo prekid uzlazne putanje za igrače koje trenira 34-godišnji Martin Andersen. I međusobni omjer je na strani domaćina, no ipak treba to uzeti sa zadrškom, jer u Oslu je bilo vrlo čupavo. Gosti su dva puta slavili i tri puta uzeli bod u osam pojavljivanja Ullevaal stadionu. Ipak, skloni smo dati prednost Valerengi, a tko nije siguran, može igrati opciju oba daju gol.

KALMAR - TRELLEBORG: 1 = 1,40

Od vodećeg trojca najlakši posao na papiru trebao bi imati Kalmar. Trećeplasirana momčad prvenstva Švedske dočekuje pretposljednji Trelleborg koji je u velikom negativnom nizu od šest poraza. A sveukupno sedam utakmica nisu nikoga pobijedili. Ovo bi trebao biti lakši zadatak za domaćine, a tome u prilog idu i međusobni susreti. Na Guldfalgen areni od sedam dvoboja šest je otišlo na stranu Kalmara, jedino je prije četiri godine gost slavio. Najčešće su ovo tvrde utakmice bez mnogo pogodaka, pa vjerujemo da će se ta tradicija i sada nastaviti.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Dodali smo tri nove igre u Betadria casino! Logirajte se, pogodite veću ili manju u Pokeru Jacks or better, sakupite 21 u Blackjacku ili odigrajte slot igru Diamond Dreams i osvojite velike dobitke!