BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 6,58

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

NK VARAŽDIN - NK SPLIT: 2 = 1,60

ARSENAL - SWANSEA: 1 = 1,30

PARIS SG - BREST: 1 = 1,35

JUVENTUS - PARMA: 1 = 1,35

DORTMUND - HERTHA BSC: 1 = 1,35

R. SOCIEDAD - BARCELONA: 2 = 1,17

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 6,58.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 65,80 eura.

NK VARAŽDIN - NK SPLIT: 2 = 1,60

Osim što Varaždinci svakim danom imaju sve manje igrača i izgleda za ostanak u ligi, Splićani ove godine igraju bolje u gostima nego kod kuće. Protiv Hajduka dokazali su da se dižu u formi, Crveni su u Varaždinu veliki favoriti. Varaždin je napustio i Samir Toplak, prorijeđenu momčad u ruke je dobio trenerski početnik Tomislav Kocijan, jedno od najvećih imena varaždinskog nogometa, no čovjek do sada nije trenirao niti jednu prvoligašku momčad, a Varaždinu je potrebno čudo da bi se ove sezone spasili. Teško, gotovo nemoguće da će do toga doći. Splićani su jači, oni su prošli svoje turbulentno razdoblje i sada se žele priključiti momčadima koje se bore za europska natjecanja.

ARSENAL - SWANSEA: 1 = 1,30

Osmica s Old Trafforda dugo će odzvanjati svima u Arsenalu, no, posljednjeg dana prijelaznog roka ipak je dovedeno pet igrača u svim linijama (Arteta, Andre Santos, Mertesacker, Park, Benayoun) pa bi odlazak Fabregasa i Nasrija trebao biti bar donekle neutraliziran. Arsenal izbora nema, mora se navijačima iskupiti protiv debitanta koji je dohvatio dva remija u prve tri utakmice, ali je vidljivo kako Swansea ima (pre)skroman kadar da bi parirao najjačim momčadima. Arsenal će jurnuti od prve minute i nastojati postići što više pogodaka.

PARIS SG - BREST: 1 = 1,35

Ovo je još jedan dvoboj u kojem je konačan ishod sasvim predvidiv. Tražila se skupa momčad PSG-a, startala s porazom, zabilježila potom remi, a u posljednja dva kola i pobjede te je teško očekivati da će sada stati. Brest nije loša momčad, primili su samo tri pogotka, ali zato su limitirani u napadu, postigli su jednako toliko. Pastore, Menez i ekipa, trebali bi bez većih problema do pobjede. Iako je ozlijeđen Guillaume Hoarau, Kevin Gamiero činit će posebnu opasnost obrani gostujuće momčadi koja je samo jednom u povijesti slavila na Parku prinčeva.

JUVENTUS - PARMA: 1 = 1,35

Novi stadion, nova momčad i novi pokušaj vraćanja na vrh talijanskog nogometa. Juventus je ovog ljeta potrošio 85 milijuna eura u obnovu momčadi. Stigli su Pirlo, Ziegler, Pazienza, Elia, Pepe, Sörensen, Motta, Giaccherini, Matri, Vučinić, Quagliarella, Vidal, Lichtsteiner, Estigarribia i novi trener Antonio Conte. Oni moraju vratiti Zebre u vrh, prva prepreka je Parma, momčad koja ima samo jednu želju, mirnu sezonu bez stresova i osigurani ostanak. Novi stadion otvoren je u četvrtak, a nedjeljna matineja bit će pravi užitak za navijače kojima je dosta ponižavanja koje su tijekom pet godina doživljavali.

DORTMUND - HERTHA BSC: 1 = 1,35

Nakon uvodnog poraza i dva uzastopna remija, Hertha se u prošlom kolu osladila i prvom pobjedom nakon povratka u Bundesligu, pred svojim je navijačima srušila Stuttgart. Momčad iz Berlina po tradiciji je rado viđen gost u Dortmundu, tamo je slavila tek jednom u posljednjih deset godina. Osim tradicije, i kvaliteta i trenutačna forma su na strani Borussije, koju uskoro čeka i nastup u elitnoj Ligi prvaka. Pobjeda nad Herthom dobar je zamah za Arsenal koji je prvi suparnik crno-žutih. Pun Westfalen tjerat će Kloppovu momčad po novu pobjedu i ostanak u borbi za obranu naslova prvaka.

R. SOCIEDAD - BARCELONA: 2 = 1,17

Barcelona je na sjajan način otvorila prvenstvenu sezonu. U srazu s Villarrealom igrači Josepa Guardiole dokazali su nadmoć te Žutu podmornicu lako potopili. Katalonci igraju fantastičan nogomet, a novi sustav 3-4-3 za sada funkcionira besprijekorno. Barcelona će bez problema pobijediti u San Sebastianu, premda je prošle sezone izgubila jednu od rijetkih utakmica upravo na Municipalu de Anoeti. No, tada je već prvesntvo bilo riješeno i sve misli su bile okrenute prema Ligi prvaka koja je na koncu osvojena. Sada je početak sezone, Fabregas i Sanchez su pokazali iznimnu uigranost s ostatkom momčadi. Upitna je samo razlika s kojom će Barca zaključliti posao.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Dodali smo tri nove igre u Betadria casino! Logirajte se, pogodite veću ili manju u Pokeru Jacks or better, sakupite 21 u Blackjacku ili odigrajte slot igru Diamond Dreams i osvojite velike dobitke!