BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 37,82

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

SARAJEVO - ŽELJEZNIČAR: 1 = 1,60

STOKE CITY - ARSENAL: 2 = 1,62

MONACO - PARIS SG: 2 = 2,35

INTER MILAN - FIORENTINA: 1 = 1,55

BORUSSIA (M) - FREIBURG: 1 = 1,55

SEVILLA - REAL MADRID: 2 = 2,35

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 37,82.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 378,20 eura.

SARAJEVO - ŽELJEZNIČAR: 1 = 1,60

U subotu će se na stadionu Koševo od 19:30 sati igrati 97. po redu vječiti derbi između Sarajeva i Željezničara. Obje ekipe su u vrhu tablice, i u borbi za Europu tako da se za nadati kako će riječ derbi u potpunosti ispuniti svoja očekivanja. Prvi derbi ove sezone, odigran na Grbavici završen je rezultatom 0-0. Posljednjom pobjedom u Travniku, Sarajevo je ostalo na 3. mjestu u Premijer ligi, pobjeda u subotnjem meču za Sarajevo je od velike važnosti u utrci za Europu.

STOKE CITY - ARSENAL: 2 = 1,62

Čudna je momčad Arsenala, jedina koja se upustila u otvoreni boj s čudesnom Barcelonom i zamalo uspjela proći, ali i momčad koja je sposobna osvojiti samo bod nakon što do 73. minute vodi 4:0, kako što je to bilo na gostovanju u Newcastelu. Upravo zbog posrtaja na takvim utakmica Wengerovi igrači nisu više u konkurenciji za naslov prvaka, a da mogu biti pokazali su pobjedom nad liderom, zakompliciravši borbu za vrh. Topnicima trebaju još dvije pobjede kako bi osigurali treće mjesto i direktan plasman u Ligu prvaka, a Stoke je već u mislima na finalu FA kupa, pa bi posao za goste trebao biti olakšan.

MONACO - PARIS SG: 2 = 2,35

U situaciji kada pola lige strepi za ostanak u njoj, poraz na svom stadionu veliki je korak prema ponoru. S takvom mišlju u ovaj sraz ući će nogometaši Monaca, koji od 2004. godine i finala Lige prvaka nikako više ne mogu na zelenu granu. Ni Parižani ne bilježe neke posebno dobre rezultate, ali posljednje utakmice igraju u najboljoj formi i u prilici su uhvatiti treće mjesto i elitno europskog klupsko natjecanje, gdje ih nije bilo jako dugo. Claude Makelele i Ludovic Giuly iskusnici su koji su prošli sito i rešeto na europskim travnjacima, baš bi oni trebali donijeti prevagu gostima.

INTER MILAN - FIORENTINA: 1 = 1,55

Premda će, to tvrdimo sa 90-postotnom sigurnošću, pobijediti Fiorentinu, nogometaši Intera zapravo će biti gubitnici. Naime, Milan bi trebao u ovom kolu potvrditi ono što svi znaju, vladavina Nerazzurra je gotova. Međutim, nije bitan način na koji će se Leonardova momčad oprostiti od titule prvaka, slaže se mozaik za sljedeću sezonu i borba za dresove je počela, neki će biti otpisani, neki već jesu otpisani, zato će svi koji istrče na Meazzu imati motiv dokazivanja da im je još uvijek tu mjesto. Nažalost, po goste taj motiv će biti presudni čimbenik u odmjeravanju snaga koje ionako nisu ravnopravno raspoređene.

BORUSSIA (M) - FREIBURG: 1 = 1,55

Dvije pobjede u nizu u koloplet rezultata suparnika dalo je velike izglede Borussiji u borbi za ostanak u Bundesligi. A pobijedili su lidera i tada trećeplasiranog Hannovera, stoga bi zadatak protiv Freiburga trebao biti lakši. Gosti su, naime, u ničijoj zoni, niti strepe od ispadanja niti mogu u Europu i jedini cilj im je promovirati svoga napadača Papissa Dembu Cissea u prvog topnika lige. Borussia je često znala posrnuti u utakmicama s ravnopravnijim suparnicima i zato su tu gdje jesu, ali Lucien Favre donio im je prijeko potrebnu dozu samopouzdanja i to bi trebalo biti dostatno za tri boda.

SEVILLA - REAL MADRID: 2 = 2,35

Jose Mourinho ipak nije svemoguć, vidjelo se to u utakmicama s Barcelonom, istina Portugalac je osvojio Kup, ali ispao je iz Lige prvaka, a naslov je odavno samo misaona imenica. Stoga u klubu poput Reala ponovo miješaju karte, s Mourinhom ili bez njega, ostaje visjeti u zraku. Novi poraz povećao bi kritičnu masu za njegovu smjenu i jasno je da si to samodopadni Special One ne smije i neće dopustiti, koliko god realovci bili u lošem razdoblju. Sevillina borba za Europu pretrpjela je ozbiljan udarac ozljedom Ivana Rakitića koji se nametnuo u centralnu figuru.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!