BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 22,96

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

SLOBODA - BORAC: 2 = 2,45

BIRMINGHAM - WOLVERHAMPTON: 1 = 1,95

MARSEILLE - AUXERRE: 1 = 1,35

AC MILAN - BOLOGNA: 1 = 1,17

BAYERN MUNCHEN - SCHALKE 04: 1 = 1,35

LEVANTE - SPORTING GIJON: 1 = 2,05

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 22,96.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 229,60 eura.

SLOBODA - BORAC: 2 = 2,45

U posljednju četvrtinu šampionata BiH nogometaši Borca ulaze sa sedam bodova prednosti u odnosu na Željezničar, ali i sa nešto težim rasporedom. Borac će već u subotu na noge Slobodi, zatim u srijedu slijedi novo gostovanje Rudaru u Prijedoru, a za sedam dana u Banjaluku stiže Olimpic. Reprezentativac Darko Maletić najavljuje: U Tuzlu idemo da pokušamo uzeti tri boda, koja bi nam širom otvorila vrata prve titule prvaka BiH.

BIRMINGHAM - WOLVERHAMPTON: 1 = 1,95

Nakon što je pretkolo Europske lige osigurao osvajanjem Liga kupa, Birmingham je morao dobro potegnuti da bi osigurao ostanak, a ovo mu može biti i ključna utakmica. Ako svlada također utopljenika Wolverhampton, može domaćin uvelike odahnuti te sezonu označiti uspješnom s obzirom na dugo čekani trofej. Wolverhampton će sljedeće sezone vrlo vjerojatno igrati u drugom engleskom razredu, a u ovom susretu morat će krenuti na sve ili ništa jer i osvojeni bod mu je premalo. No, jedno je željeti, a drugo moći želje i ostvariti. 

MARSEILLE - AUXERRE: 1 = 1,35

Lov na titulu prvaka se nastavlja i ulazi u najdelikatnije razdoblje. Svaki gubitak bod(ov)a mogao bi biti ključan. Aktualni prvak Marseille i njegov trener Didier Deschamps svjesni su pozicije i stoga protiv Auxerrea nemaju drugoga izbora nego od početka napasti pobjedu. Koja, doduše, ne bi smjela doći pod znak pitanja... Obrana titule sve je bliža, Marseille je zasjeo na vrh i ne misli se više osvrtati za konkurencijom, naprotiv, želi im odmaknuti što je više moguće. Gosti, pak, opasno vise, ali bodove spasa morat će potražiti negdje drugdje.

AC MILAN - BOLOGNA: 1 = 1,17

Zicer kola u Italiji i to: stopostotni. Bologna nije kanta za napucavanje, ali Milan je - budući prvak! Nakon šest godina scudeto će opet na crveno-crna prsa. Ako su na San Siru sa 3:0 zgazili i Inter i Napoli, onda je jasno kako su Bolognine šanse da Milanu na njegovom stadionu nekako uzme barem bod nikakve, ravne nuli. Nije bitno je li Ibrahimović kartoniran, a Pato ozlijeđen. Milan će Bolognu pobijediti jer ovo je - Milanova sezona.

BAYERN MUNCHEN - SCHALKE 04: 1 = 1,35

Iako su, za razliku od Bayerna, Rudari prošli u polufinale Lige prvaka, u prvenstvu su ipak uspješniji Bavarci. No, daleko je to od uspjeha kakav su svi očekivali, jer ne samo da je naslov prvaka nedostižan, već je neizvjestan i plasman u Ligu prvaka. Schalke u München dolazi bez opterećenja i imperativa, u prvenstvu pomak više ne mogu napraviti, a nakon poraza od Manchestera, sve misli su usmjerene prema finalu Kupa. Uz to, Gomez, Robben i društvo priželjkuju i osvetu zbog eliminacije u polufinalu Kupa. Dodamo li svemu navedenom i podatak da je Bayern među najuspješnijim domaćinima te da je Schalkeov učinak u gostima znatno skromniji nego doma, sve upućuje na jedinicu.

LEVANTE - SPORTING GIJON: 1 = 2,05

Levante i Sporting pomalo se iznenađujuće u završnici sezone nalaze u sigurnoj zoni, tako da od ovog sraza ne strahuju ni jedni ni drugi. Levante teoretski može dohvatiti i Europu, ali takav bi rezultat iznenadio mnoge poznavatelje španjolskog nogometa. Sporting igra dobro, muči se s malima, a jednako tako muči velike klubove.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!