BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 13,89

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

BORAC - SARAJEVO: 1 = 1,34

MANCHESTER UNITED - FULHAM: 1 = 1,35

MARSEILLE - TOULOUSE: 1 = 1,40

UDINESE - ROMA: 1 = 2,15

NÜRNBERG - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,60

ATLETICO MADRID - R. SOCIEDAD: 1 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 13,89.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 138,90 eura.

BORAC - SARAJEVO: 1 = 1,34

Iako je imao manjih problema i bolova u koljenu golman Borca Asmir Avdukić će braniti u subotnjem derbiju protiv Sarajeva. Reprezentativni čuvar mreže iz Banjaluke je odradio trening bez ikakvih problema, pa će trener Jagodić na raspolaganju imati sve igrače. Borac će iskoristiti prednost domaćeg terena i upisati bodove protiv Sarajeva.

MANCHESTER UNITED - FULHAM: 1 = 1,35

Fulham je znao raditi velike probleme Manchester Unitedu i pobjeđivati ga prošlih sezona, ali samo na svom stadionu. Na Old Traffordu je uglavnom padao bez ispaljenog metka i broji šest poraza u nizu. Fulham se kao i Wigan nada da bi Manchester mislima mogao biti u Ligi prvaka, ali naslov prvaka Fergusonovoj momčadi jednako je bitan i premda bi moglo biti malo teže, kiks ipak nije za očekivati. Gosti će se zatvoriti i probati obraniti bod, ali United je ove sezone u 15 ligaških utakmica na svom stadionu pobijedio 14 puta i remizirao 2:2 s West Bromwich Albionom još u listopadu.

MARSEILLE - TOULOUSE: 1 = 1,40

Marseiile je treća najbolja momčad što se tiče domaćih utakmica. Toulouse je, pak, osrednji član ljestvice gostovanja. Marseille, nadalje, lovi Europu. Toulouse, pak, više ništa. Svi parametri, dakle, na strani su momčadi Didiera Deschampsa, koja bi morala i hoće pobijediti na Velodromeu.

UDINESE - ROMA: 1 = 2,15

Montellina je Roma (sada i s novim vlasnikom, Amerikancem talijanskog podrijetla Thomasom DiBenedettom) relaksiranija i bolja nego što je bila u prenervoznoj Ranierijevoj eri, ali ta Roma, na svoju nesreću u subotu navečer mora na Friuli. Kod totalno goropadnog, gotovo nezaustavljivog Udinesea. A to je danas jedan od najtežih poslova u Serie A. Udinese je ove sezone bolji. Pobjeda domaćina.

NÜRNBERG - BAYERN MUNCHEN: 2 = 1,60

U Bayernu je ozbiljna situacija, neizvjesno je tko će ostati, a tko otići, no, izvjesno je da će se dogoditi brojne promjene u svlačionici. Pitanje je koliko su igrači u takvoj situaciji koncentrirani, a Nürnberg je ovog proljeća pokazao da može biti veoma neugodan, pogotovo kad igra na svom terenu. Remi ne bi bio preveliko iznenađenje, no nekako smo skloni razmišljanju da će Van Gaalove trupe stići do pobjede. 

ATLETICO MADRID - R. SOCIEDAD: 1 = 1,45

Madridski Atletico brzo će zaboraviti ovu sezonu koju igrači i struka svim silama što prije žele privesti kraju. Igrački kadar madridskog kluba djeluje zastrašujuće, ali navijači Crveno-bijelih istim riječima opisuju i igre svojih ljubimaca. Kod kojih nešto jednostavno ne štima. Atletico bi po svim pravilima nogometne igre trebao svladati Real Sociedad.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!