BETADRIA.COM kladionica: Vikend listić, koeficijent 11,92

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

SLAVIJA - BORAC: X2 = 1,75

MANCHESTER CITY - SUNDERLAND: 1 = 1,35

AC ARLES - MONACO: 2 = 1,95

PARMA - BARI: 1 = 1,45

BAYERN MUNCHEN - BORUSSIA (M): 1 = 1,12

SEVILLA - ZARAGOZA: 1 = 1,45

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 11,92.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 119,20 eura.

SLAVIJA - BORAC: X2 = 1,75

Pred igračima Borca je važan susret u Istočnom Sarajevu na putu za šampionsku titulu. I pored toga što imaju osam bodova prednosti u odnosu na Željezničar, u redovima Borca najavljuju da nema opuštanja, pa u Istočno Sarajevo idu po pozitivan rezultat protiv Slavije.

MANCHESTER CITY - SUNDERLAND: 1 = 1,35

Manchester City je u prilici pobjedom nad Sunderlandom učvrstiti prednost pred petoplasiranim Tottenhamom i ne treba sumnjati kako će Mancinijev sastav nastojati otpočetka goste gurnuti u podređen položaj te u konačnici pobijediti. Sunderland je u posljednjih šest utakmica osvojio samo bod, ali zaliha otprije drži ga na solidnom devetom mjestu, te vjerojatno neće drhtati za ostanak osim ako crni niz ne potraje predugo. U posljednjih pet ligaških utakmica doma protiv Sunderlanda, za Manchester City sve je išlo kao po loju i svih pet puta je pobijedio. 

AC ARLES - MONACO: 2 = 1,95

Situacija za društvo iz Kneževine se ne mijenja. Kola prolaze, ali pomaka baš i nema. Zona spasa trenutačno bježi tri boda, a eventualno posrnuće kod daleko najslabije momčadi lige vjerojatno bi označilo i početak kraja. Monaco, koliko god slab bio, ima dovoljno kvalitete. Pitanje je ima li samopouzdanja, no to je pitanje za trenera Banidea koji im mora ubrizgati dozu vjere u vlastite mogućnosti. 

PARMA - BARI: 1 = 1,45

Bari je šokirao nogometnu Europu remijem kod Milana na San Siru pa bi se i gostovanje na Tardiniju moglo promatrati kao poprilično otvorena utakmica, ali zapravo je objektivnije predvidjeti da će to Parma ipak riješiti u svoju korist. Jer, Bari se već pomirio s ispadanjem, a Parma je usred žestoke borbe za ostanak i sigurno si neće dozvoliti opuštanje tj. poput Milana pomisliti "pobijedit ćemo samim time što ćemo se pojaviti na terenu". Parma je motiviranija i kvalitetnija, ovo je jedinica.

BAYERN MUNCHEN - BORUSSIA (M): 1 = 1,12

Nakon šoka u Ligi prvaka, Bayern je ipak neokrznut prošao kroz Freiburg i nastavio utrku za plasmanom u Ligu prvaka. Doduše, Bayer im je pobjegao na velikih sedam bodova prednosti, ali treće mjesto koje donosi kvalifikacije i koje drži Hannover, udaljeno je tek dva boda. Do kraja je još dosta bodova u igri, Bavarci se sigurno neće predati, a domaći bodovi protiv fenjeraša iz Mönchengladbacha se podrazumijevaju. Po svemu bi ovo trebao biti zicer kola. 

SEVILLA - ZARAGOZA: 1 = 1,45

Zapravo se ova utakmica kao i preostale utakmice 30. kola nisu ni trebale igrati zbog štrajka koji su najavili klubovi. Oni su tako htjeli ukazati na neodrživost odluke Vlade po kojoj svako kolo jedna utakmica mora biti besplatno prikazana na televiziji, jasno kako se sve vrti oko novca, klubovi su se pobunili smatrajući da gube veliki dio zarade. No, njihov štrajk zabranio je sud i igrat će se, a Sevilli u goste stiže Zaragoza. Domaćin je na granici Europe, a gost tik iznad crte utopljenika, stoga je ovdje sve jasno, bodovi Rakitiću i društvu, brige gostima.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!