BETADRIA.COM kladionica: Bonus 20 EUR i vikend listić, koeficijent 59,33

Betadria, kladionica, nogomet, Betadria, kladionica, kladionica, kladionica, kladionica, kladionice, kladionica, kladionica

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

SAD - MEKSIKO: 1 = 2,55

NIGERIJA (Ž) - FRANCUSKA (Ž): 2 = 1,10

ČEŠKA (U21) - BJELORUSIJA (U21): X = 3,00

ŠVICARSKA (U21) - ŠPANJOLSKA (U21): 2 = 1,65

VIKING - ROSENBORG: 2 = 2,10

KANADA (U17) - RUANDA (U17): 1 = 1,85

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 59,33.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 593,30 eura.

SAD - MEKSIKO: 1 = 2,55

Očekivano je finale Gold Cupa. SAD i Meksiko su dvije najbolje momčadi Sjeverne i Srednje Amerike i jedine relevantne u svjetskim okvirima. No, sada više nema povratka. Domaćin natjecanja dosta se mučio da bi stigao do finala, po prvi puta doživjeli su i poraz u skupini na ovom natjecanju, a ni ponovni sraz s Panamom nije uvjerio javnost da je momčad Boba Bradleya spremna za naslov. Međutim, finalna utakmica je sama po sebi velika pozornica, a Meksiko dovoljan motiv za američke nogometaše koji još uvijek pamte poraz od 5:0 u prošlom izdanju ovog natjecanja. Iako će stadion u Pasadeni biti pun meksičkih doseljenika, domaćinsko ozračje odvest će Donovana i suigrače do titule.

NIGERIJA (Ž) - FRANCUSKA (Ž): 2 = 1,10

Njemačka je domaćin svjetskog prvenstva za nogometašice. Bit će vrhunski organizirani događaj kojeg će popratiti pune tribine njemačkih stadiona. Vijest da je već prodano 80% ulaznica za ovaj događaj je fascinantna. No, vratimo se ovoj utakmici. Francuska sve više ulaže u ženski nogomet, vidi se to po klupskim uspjesima, Lyon je prvak Europe, stoga dajemo prednost njima, premda ne treba smetnuti s uma da je Nigerija jednom uspjela ući među najboljih osam, ali ova selekcija ima velikih problema s obranom, kao i sve afričke ekipe, disciplina i taktika još uvijek nije na razini Europljana, pa iznimni fizički kapaciteti nisu dovoljno iskorišteni.

ČEŠKA (U21) - BJELORUSIJA (U21): X = 3,00

Utakmice za treće mjesto na velikim natjecanjima ponekad nemaju smisla, ali ovaj sraz je sraz velikih uloga. Naime, pobjednik će ići u London na olimpijske igre, a to je dovoljno veliki motiv za obje momčadi. Poraz u polufinalu za obje reprezentacije stigao je u produžetku, Bjelorusi mogu žaliti što nisu izdržali još nekoliko minuta i napravili najveću senzaciju prvenstva. Vodili su do 89. minute protiv Španjolaca, a onda su primili pogodak i u produžetku još dva. Česi su igrali dosadnu utakmicu sa Švicarskom, rješenje je stiglo tek u 114. minuti. Ni ovaj dvoboj neće biti prelijep. Ne možemo očekivati neku golijadu, vjerojatno će se čekati pogreška suparnika, a kada je tako, onda je remi najrealniji ishod.

ŠVICARSKA (U21) - ŠPANJOLSKA (U21): 2 = 1,65

Ovdje smo dali prednost Španjolskoj nekako po navici, ali moramo priznati da nismo previše sigurno u to. Naime, Švicarska je pokazala moć, četiri utakmice, točno 300 minuta nisu primili pogodak, a naprijed uvijek nešto iskemijaju. Ne treba ni spominjati izuzetnu fizičku spremu multikulturalne reprezentacije, a sjetimo se da su stariji dečki nanijeli jedini poraz Furiji prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu, kojeg su ovi na kocu osvojili. No, da ne bismo samo pisali o Švicarskoj, moramo biti iskreni i reći, ova Furija je sjajna, tu ima igrača koji su već Svjetski prvaci, ima igrača nositelja u svojim momčadima, stoga pobjeda nije ništa čudno, odličnim Švicarcima unatoč.

VIKING - ROSENBORG: 2 = 2,10

Očajan star u novo prvenstvo imao je Rosenborg, no u posljednje vrijeme se dižu, međutim, još uvijek su blizu dna. Premda se nalaze na 9. mjestu od suparnika u ovom kolu Vikinga imaju samo tri boda više, a Viking je pretposljednjim s bodom prednosti u odnosu na zadnjeg Sogndala. Ipak, uvjereni smo da će Rosenborg stići do pobjede u ovom srazu, prvo recentna forma je bitno popravljena, četiri su utakmice u nizu bez poraza, dvije su posljednje pobijedili, a Viking je u suprotnoj formi. Osim toga u međusobnim susretima višestruki norveški prvak ima mnogo bolji učinak, pa to sve govori njima u prilog.

KANADA (U17) - RUANDA (U17): 1 = 1,85

Kanada nije baš luda za nogometom, hokej na ledu tamo je prvi sport, čak bismo rekli i jedini kojeg priznaju, no brojni emigranti igraju i sport koji ostatak svijeta smatra najboljim. Stoga nije ni čudo da mladići okupljeni pod kanadskom zastavom izgledaju vrlo dobro. Jest, izgubili su prvi sraz od Urugvaja i to uvjerljivo, ali su zatim otkinuli bod Engleskoj, doduše bizarnim pogotkom vratara koji je izveo slobodni udarac sa svoje polovice i prevario kolegu na suprotnoj strani, no utakmica je bila ravnopravna, tako je remi bio zaslužen. Pobjedom nad Ruandom, Kanada bi mogla ići dalje, ukoliko se poklope svi rezultati. Afrička selekcija pati od neefikasnosti i teško će to promijeniti u posljednjem nastupu na prvenstvu.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!