BETADRIA.COM kladionica: Bonus 20 EUR i vikend listić, koeficijent 28,73

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

VELEŽ - SLOBODA: 1 = 2,25

LIVERPOOL - TOTTENHAM: 1 = 1,85

LORIENT - MARSEILLE: 2 = 1,80

SAMPDORIA - PALERMO: 1 = 1,25

HOFFENHEIM - WOLFSBURG: 2 = 1,80

BARCELONA - LA CORUNA: 1 = 1,55

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 28,73.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 287,30 eura.

VELEŽ - SLOBODA: 1 = 2,25

Rezultatska kriza koja je zahvatila „Rođene" uoči susreta sa Drinom maksimalno je mobilizirala ekipu, struku i sve segmente u klubu, pa je Velež protiv gostiju iz Zvornika upisao 2:0 pobjedu i prekinuo crni niz. Ovog vikenda na stadion u Vrapčićima dolazi tuzlanska Sloboda, a Velež će biti jači za Gorana Gančeva, koji je odradio jednu utakmicu kazne zbog žutih kartona, te lijevog bočnog Perice Ivetića i kapetena Dženana Zaimovića, koji bi mogli zaigrati nakon oporavka od povreda.

LIVERPOOL - TOTTENHAM: 1 = 1,85

Kenny Dalglish vratio je osmijeh milijunima navijača Liverpoola. Legendarni Škot podigao je momčad s Anfielda, momčad kojoj su svi predviđali krah u najučinkovitiju momčad završnice prvenstva. Utakmica protiv Tottenhama je utakmica koja nosi Europu, a Liverpool je želi igrati, pa makar i Europsku ligu. S druge strane Harry Redknapp je pokazao svoje limite i jednu momčad nakrcanu zanimljivim imenima nije doveo do Lige prvaka, a neće ni do Europske lige jer sam trener Pijetlova ima čudno poimanje sporta, pa želi izbjeći to, po njemu, drugorazredno natjecanje. Sve to, uz recentnu formu, kaže da će ovaj dvoboj završiti pobjedom domaćina.

LORIENT - MARSEILLE: 2 = 1,80

Iako je sve manje prostora za sustizanjem prednosti Lillea, u Marseilleu se nisu predali i ne žele odustati od obrane titule. Stoga na svakoj utakmici traže tri boda, pa tako i kod solidnog Lorienta za koga je sezona praktički završila. Niti mogu gore niti dolje, slijedi još samo puko odrađivanje utakmica. Marseille ulazi motiviraniji, Marseille na kraju krajeva ima i bolju momčad i Marseille će ovu utakmicu riješiti u svoju korist.

SAMPDORIA - PALERMO: 1 = 1,25

Ušli smo u samu završnicu Serie A. Talijani po običaju kalkuliraju, i klubovi koji su riješili svoju sudbinu ne žele se zamjeriti onima kojima su bodovi nužno potrebni. Tako je i u ovom slučaju. Palermo čeka finale Kupa, a Sampdoria je na rubu ispadanja, pa treba pobjedu, a pobjedu će i dobiti. Na stranu kvaliteta, ovdje igra samo interes. No, pitanje hoće li to biti dovoljno za spas, pogrešna kadrovska politika dovela je momčad koja je igrala kvalifikacije za Ligu prvaka u predvorje Serie B, unatoč bodovima koje će upisati sa Sicilijancima.

HOFFENHEIM - WOLFSBURG: 2 = 1,80

Mnogo puta ove sezone kladitelji su se opekli na Wolfsburgu i vjerojatno izbjegavaju par gdje je prvak iz 2009. na listiću. No, sada više nema povratka, pobjeda u Sinsheimu znači ostanak u ligi, a Vukovim to mogu, ako se riješe psihološkog balasta koji ih je uništio u utakmici s Kaiserslauternom. Mari Mandžukić postao je prva violina u završnici prvenstva i od njega se očekuje veliki doprinos u misiji spašavanja Vukova iz ralja druge Bundeslige. Kvalitetom pripadaju samom vrhu elite, no, sezona se tako rasplela da u zadnjem kolu traže spas, i naći će ga.

BARCELONA - LA CORUNA: 1 = 1,55

Josep Guardiola bodom u Levanteu ostvario je hat-trick. treći uzastopni naslov prvaka Španjolske garniran je spektakularnom borbom s Realom i Joseom Mourinhom. No, ostaje još jedna zadaća za kraj, a to je finale lige prvaka na Wembleyu. Ipak, sumnjamo da će si Barca dozvoliti bilo kakav kiks do sraza s Manchester Unitedom, jasno priliku će dobiti neki drugi u preostalim prvenstvenim dvobojima, ali jezgra momčadi se neće dirati, a to je dovoljno za većinu sastava Primere, pa tako i za Deportivo koji pamti mnogo ljepše dane od ovih u kojima mu je ostanak vrlo upitan.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!