BETADRIA.COM kladionica: Bonus 20 EUR i vikend listić, koeficijent 11,00

Tottenham, Liga prvaka, kladionice, Engleska liga, Tottenham, Harry Redknapp, Tottenham, Engleska liga, Bundesliga, Engleska liga, Tottenham

Registrirajte se i uzmite bonus dobrodošlice do 30.06.2011.... U vikend listiću donosimo parove vikend utakmica iz ponude BetAdria.com internet kladionice sa koeficijentom 11,00.

REGISTRIRAJTE SE za klađenje na BetAdria.com kako biste iskoristili mogućnosti koje Vam nudimo: Bonus od 10-25% na SVAKOM listiću sa šest ili više parova, jednostavnost klađenja bez manipulativnih troškova, klađenje 'iz fotelje' od 0-24 svih 365 dana u godini, bogata ponuda velikog broja sportova, loto klađenje, LIVE klađenje na više od 300 događaja tjedno. Krenite i činite si sport zanimljivijim.

BETADRIA.COM VIKEND LISTIĆ:

JAMAJKA - SAD: 2 = 1,40

DANSKA (U21) - ISLAND (U21): 1 = 1,40

UKRAJINA (U21) - ŠPANJOLSKA (U21): 2 = 1,35

DINAMO MOSKVA - TOM TOMSK: 1 = 1,40

SP NALCIK - CSKA MOSKVA: 2 = 1,35

NORRKOPING - HELSINBORG: 2 = 2,00

BONUS na 6 parova = 10%

Ukupni koeficijent iznosi 11,00.

Na uloženih 10 eura mogući dobitak iznosi 110,00 eura.

JAMAJKA - SAD: 2 = 1,40

Umjesto lagane šetnje do četvrtzavršnice nogometaši SAD-a imali su hod po trnju. Izgubivši od Paname zakomplicirali su si život i tek su minimalnim trijumfom protiv Gvadalupe osigurali prolazak skupine. SAD ima vrlo dobru momčad u svjetskim razmjerima uz Meksiko su na Gold kupu daleko najjači i to će morati pokazati u eliminacijskim borbama. Na redu je Jamajka, solidna momčad, ali samo za ovaj dio zemaljske kugle, svaki ishod osim pobjede Bradleyeve momčadi bio bi prvorazredno iznenađenje koje lovci na njih ipak neće dočekati.

DANSKA (U21) - ISLAND (U21): 1 = 1,40

Poraz od Švicarske šokirao je Dance i dvoboj s Bjelorusijom odigrali su u velikom grču, no na kraju su se uspjeli othrvati njemu i slaviti značajnu pobjedu. Tri boda protiv Islanda su imperativ i znače vrlo vjerojatno prolazak skupine. Nakon što su se oslobodili tog pritiska mladi Danci će igrati opušteniji i u srazu s Islandom stići do pobjede, premda i Island može u polufinale, ali mora se dosta toga poklopiti. U svakom slučaju čeka nas uzbudljiva i otvorena utakmica, a lovci na pogotke u njoj bi mogli profitirati, jer se očekuje mnoštvo prilika pred oba gola.

UKRAJINA (U21) - ŠPANJOLSKA (U21): 2 = 1,35

Španjolska je pokazala da je prvi favorit turnira, protiv Engleza su doduše ispustili pobjedu u posljednjim minutama utakmice, ali su protiv čvrstih Čeha demonstrirali snagu, svladavši ih 2:0, a moglo je biti i mnogo više. Stoga ni Ukrajini ne dajemo previše šansi, ipak je razlika u klasi prevelika. Ne vidimo način na koji bi Ukrajinci mogli nauditi zvijezdama Primere. Čak bismo preporučili i hendikep na sastava s Pireneja. Posjed lopte od šezdesetak posto i mnoštvo šansi obilježje svih španjolskih selekcija koje igraju po principu Barcelone, što je obično dostatno za većinu suparnika koji po pravilu ne mogu pratiti taj ritam.

DINAMO MOSKVA - TOM TOMSK: 1 = 1,40

Rusko prvenstvo bliži se svojoj plovici. Obilježje dosadašnjeg tijeka je velika izjednačenost, svako može pobijediti svakoga, a velika prednost je domaći teren. Stoga smo ovdje stavili jedinicu, iako nam bliska prošlost govori da Tom zna kako s Dinamom u Moskvi. Posljednja dva gostovanje nisu primili pogodak, a s jednog su se vratili s pobjedom. Oni koji ne vjeruju Moskovljanima, mogu slobodno odigrati na malo pogodaka, jer obrane su bolji dio obje momčadi. No, nekako smo skloni vjerovati da će dinamovci stići do pobjede koja će ih zadržati u gornjem dijelu redoslijeda.

SP NALCIK - CSKA MOSKVA: 2 = 1,35

Tvrdnja iz prethodno para ne odnosi se na Spartak Nalčik. Oni jedini ne mogu pratiti ritam najboljih i vidljivo je to po njihovom učinku od devet mizernih bodova u 13 kola. Zanimljivo prvenstvo su otvorili pobjedom nad Kriljom Sovjetov, a od tada, a prošlo je 98 dana ne znaju za trijumf. Šest remija i šest poraza to je njihov učinak, a rubrika porazi bit će podebljana ovaj vikend. Naime, u goste im stiže vodeća momčad lige, CSKA. Moskovljani su od poraza protiv Spartaka, 30. travnja, nanizali četiri pobjede i dva remija i tako preuzeli vodeću poziciju na ljestvici. Poziciju koju ne misle tako skoro ispustiti. Jedino što je na strani domaćina je statistika. Naime, CSKA ne zna za prvenstvenu pobjedu na njima od 15. travnja 2007. godine. Neugodna tradicija, ali trenutačna forma sugerira da bi ona mogla biti prekinuta.

NORRKOPING - HELSINBORG: 2 = 2,00

Vrlo je nezahvalno prognozirati prvenstvo Švedske. Nema prevelike dominacije i često utakmicu odlučuje inspiracija tog dana. No, Helsinborg je jedna od momčadi na koju se može staviti koja kuna ili euro, jer spadaju u sam vrh po kvaliteti, što pokazuje i njihov plasman. Trenutačno su drugi, s bodom zaostatka iza Elfsborga, ali uz utakmicu manje. Njihov domaćin je u sredini redoslijeda, što ih vjerojatno i zadovoljava, najvažnije je sezonu pregrmjeti bez prevelikih stresova. Eventualni poraz od Helsingborga ne bi imao neke katastrofične razmjere i zato mogu igrati opušteno i biti opasni za suparnika, ali skloniji smo vjerovanju da će motiv kod gostiju biti izraženiji, a samim time i bit će bliži uzimanju tri boda.

BONUS 10%

Na šest odigranih parova BONUS iznosi 10%. Ako će Vaš listić imati više parova, bonus će biti veći, sve do 25%.

PS. Da li ste provjerili slot igre u Casinu? Pripremite se za eksploziju dobitaka. Upoznajte raznolike igre na slot automatima s 5 valjaka, 30 dobitnih linija i posebnim dodatkom. A tu su i tri različita načina da zaradite bonus dobitke!