Izjava nogometaša Crvene zvezde 'Želim Dinamo, to bi bio spektakal za navijače i utakmica 21. stoljeća'

Liga prvaka, Dinamo, Radovan Pankov, FK Crvena zvezda

Radovan Pankov, nogometaš Crvene zvezde, izjavio je za srpske medije kako priželjkuje sraz protiv Dinama u Ligi prvaka.

Dok Dinamo u playoff rundi Lige prvaka igra protiv norveškog Rosenborga, Crvenu zvezdu čekaju ogledi protiv Young Boysa. Srpski 24-godišnji napadač pun je optimizma i već gleda unaprijed, prema potencijalnom okršaju protiv hrvatskog prvaka u grupnoj fazi Lige prvaka. Dakako, ako oba kluba prođu u playoffu i ždrijeb ih spoji zajedno u skupini.

"Volio bih da smo Dinamo izvukli i ranije, u trećem pretkolu ili play-offu. Volim te velike utakmice, a s njima bi sigurno bila posebna. Moguće da bi to bile i utakmice 21. stoljeća. Dvije utakmice s njima u Zagrebu i Beogradu, to bi bio spektakl za navijače", rekao je Pankov za Kurir.

"Dinamo bi baš bio protivnik po mjeri za grupnu fazu, bila bi to borba za treće mjesto koje je sasvim dohvatljivo, što znači igranje Europske lige u nokaut-fazi. Bolje je imati Dinamo, nekog protiv koga možeš igrati i boriti se za treće mjesto nego skupinu smrti kao prošle godine", objasnio je Pankov, dodavši kako bi pored Dinama u skupini volio nekog od španjolskih velikana Barcelonu ili Real, te Juventus ili Inter od talijanskih klubova.

(jutarnji.hr)