'Grobari u Zagrebu? Sve je moguće!'

Kada se na istom turniru nalaze klubovi iz Hrvatske i Srbije, otvara se pitanje sigurnosti. Tako je i sada kada se bliži 'Final Four' na kojem se nalaze Cibona, Partizan, Union Olimpija i Hemofarm.

'Mislim da nema razloga da se netko brine za svoju sigurnost. Partizan i Hemofarm su nekoliko puta bili u Hrvatskoj i nikada nisu bili ugroženi. Nisu čak ni tražili posebne mjere osiguranja, jer znaju da je organizacija uvijek bila na visokoj razini', rekao je Josip Bilić za Blic.

Srpski predstavnici neće organizirano na natjecanje voditi navijače jer to nije dozvoljeno.

'Pravilnikom lige zabranjeno je klubovima da sa sobom vode navijače, bez obzira na to o kojem dijelu prvenstva se radi. Hoće li netko u privatnom aranžmanu otputovati na završni turnir, ne znam, ali znam da su svi koji kupe ulaznice dobrodošli', izjavio je Bilić i izvijestio da pripreme za završnicu idu odlično.

Inače, na tu temu oglasili su se i navijači Partizana Grobari.

'Iako se više bavimo organizacijom puta u Pariz, Zagreb je za nas uvijek bio izazov. Neću reći da sigurno dolazimo, ali ću ponoviti da kada su Grobari' u pitanju – sve je moguće! Spremni smo na sve, pa i na policiju, koja nas pod povećalom promatra gdje god da se nađemo u Europi', rekao je anonimni navijač Partizana.

tportal