Dugogodišnji komentator Drago Ćosić ima novi posao, pogledajte što sada radi

Drago Ćosić
Screenshot

Hrvatska rukometna reprezentacija preselila se u Beč, gdje će odigrati drugi krug Europskog prvenstva. Naši rukometaši prvi nastup imaju sutra kada će odmjeriti snage s Austrijom.

A zanimljiva situacija dogodila se danas kada su naši reprezentativci željeli isprobati podlogu u areni. No, nisu izašli na teren jer im je javljeno da neće trenirati u 11 nego u 17 sati.

Kao objašnjenje navedena je pogreška u organizaciji EHF-a. Izbornik Lino Červar u međuvremenu se obratio novinarima te komentirao dolazak Ilije Brozovića umjesto Marina Marića.

"On dolazi u natjecateljskom dijelu, igrao je na pripremama. Ništa se novog ne bi trebalo dogoditi, borben je igrač koji može igrati u dva pravca", rekao je Červar.

U s izbornikom je bio i bivši komentator HRT-a Drago Ćosić koji danas radi u odnosima s javnošću rukometnog saveza.

Ćosić je nakon Červarova obraćanja povukao izbornika i napomenuo da mora dati još jednu izjavu.

Podsjećamo, Drago Ćosić je nakon SP-a u Rusiji dobio otkaz na HRT-u zbog navodne preprodaje ulaznica za moskovski finale. Nakon toga je pokrenuo svoju tvrtku preko koje je vanjski suradnik Hrvatskog rukometnog saveza, a s HRT-om je na sudu.

Presudi li sud u njegovu korist, HTV bi ga morao vratiti na posao. Drago Ćosić ne želi izlaziti s izjavama u javnost već po savjetu odvjetnika u tišini čeka odluku suda.