FOTO  Zeničani najuspješniji na turniru u Mostaru, zatim klub iz Mostara, a treći su natjecatelji iz Dervente

Otvoreno prvenstvo BiH karate klub Semih
Hercegovina.info

U sportskoj dvorani u Sjevernom logoru u Mostaru je upriličeno otvoreno prvenstvo Bosne i Hercegovine u karateu 'Mostar Open 2022' u organizaciji karate kluba 'Semih' Mostar.

Na ovom natjecanju sudjelovala su djeca i mladi iz 12 klubova iz BiH, Makedonije i Srbije. Na ovom turniru sudjelovali su sljedeći klubovi: Shotokan karate klub 'Rei' Zenica, karate klub 'Semih' Mostar, klub borilačkih sportova Modriča, karate klub 'Shotokan' Šamac, karate klub Derventa, karate klub 'Bushido' Badnjevci, karate klub 'Gana i Ruhla', karate klub Dračevice, karate klub 'Shochin' Banja Vrućica, karate klub 'Eldi - Kan' Skoplje, karate klub 'Vila' Doboj i karate klub 'Ipon' Brčko.

"Uložili smo mnogo vremena, truda i rada da bismo organizirali turnir. Zadovoljstvo je uživati u plodovima našeg zajedničkog rada. Beskrajno sam zahvalan na vašem povjerenju, podršci i pomoći jer bez toga ovo sve ne bi bilo moguće. Nadam se da smo ispunili vaša očekivanja", rekao je trener karate kluba 'Semih' i organizator turnira Sanel Kladušak.

U okviru natjecanja, Ajla Veledar je imenovana u zvanje majstor karatea crni pojas 2. dan, a trener karate kluba 'Semih' je proglašen najboljim trenerom Bosne i Hercegovine u 2022. godini. Nekoliko riječi podrške i želje za uspjehom na otvorenju prvenstva poželio je predsjednik Sportskog saveza Mostar Senad Kevelj.

"Sportski savez Grada Mostara pruža kontinuiranu podršku radu karate kluba 'Semih' i na taj način zajedno sa organizatorom 'Mostar Open' pomaže razvoj karate sporta u Mostaru. Karate klub 'Semih' je samo jedan u nizu sportskih kolektiva i pojedinaca koji su najbolji predstavnici našeg grada", rekao je predsjednik Sportskog saveza Grada Mostara Senad Kevelj.

Najuspješniji klubovi sudionici na turniru bili su Shotokan karate klub 'REI' Zenica, Karate klub 'Semih' Mostar i karate klub 'Derventa'.