VIDEO  UFC Sjajni Carwin nokautirao Franka Mira i uzeo pojas!

ufc

Osim dvije borbe za sam naslov UFC prvaka, u kojima su slavili Shane Carwin i Georges St-Pierre vidjeli smo još tri borbe u glavnom dijelu programa.

Veliku su borbu vodili u lakoj kategoriji Jim Miller i Mark Bocek u prvom meču glavnog programa UFC 111 priredbe u Newarku. U prve dvije runde su obojicu spasila zvona za kraj. U prvoj se od tapkanja izvukao Kanađanin Bocek, a u drugoj Miller. U finalnoj rundi također smo vidjeli sjajnu borbu, a suci su jednoglasnom odlukom pobjedu dali domaćem dečku iz New Jerseyja Jimu Milleru.

Nakon toga u kavez su ušli velteraši Jon Fitch, koji se na UFC 87 borio za sam naslov, no izgubio je od Georgesa St-Pierrea, te Ben Saunders koji je uskočio nakon otkazivanja Thiaga Alvesa. Većinu borbe gledali smo na parteru gdje je Fitch konstantno bio u prednosti, no njegov 'ground and pound' Saunders je uspio braniti dovoljno da ne dođe do prekida. U trećoj rundi Fitch je i dalje bio uvjerljiv pa su mu suci jednoglasnu dali pobjedu.

Kurt Pellegrino i Fabricio Camoes u lakoj kategoriji su dobili priliku boriti se u glavnom dijelu UFC 111 spektakla nakon što su prvotno trebali biti u preliminarnim borbama. I ovdje smo vidjeli dug meč i odličnu predstavu Kurta Pellegrina koji je dugo lomio Camoesa i konačno došao do pobjede u drugoj rundi nakon što je gušenjem došao do tapkanja protivnika.

dnevnik.hr