VIDEO  Pogledajte UFC sramotu najjačeg čovjek svijeta!

Mariusz Pudzianowski, koji je svjetsku slavu stekao serijom natjecanja World Strongest Man, krajem 2009. počeo je karijeru u slobodnoj borbi.

Dva uvodna meča je odradio u rodnoj Poljskoj, upisao lagane pobjede, a potom se odlučio okušati protiv onih najiskusnijih u UFC-ovom kavezu. Izbor je pao na bivšeg prvaka Tima Sylviju, koji se tijekom svoje karijere borio protiv Fedora Emelianenka, Minotaura, Randyja Couturea i ostalih.Borba održana u američkom Worcesteru bila je prilično neatraktivna, a 34-godišnji Amerikanac je lakoćom dominirao protiv nesnalažljivog Poljaka.

U prvoj rundi Pudzianowskog je od nokauta spasilo zvono, no početkom druge runde Amerikanac je srušio svog protivnika na pod i počeo ga udarati laktovima.

Borac koji nosi titulu najjačeg čovjeka na svijetu počeo je paničariti i nije se niti pokušao izvući iz neugodnog položaja te je predao meč. Bio je to pomalo čudan kraj borbe koja je pokazala da Pudzianowski možda i nije kalibar za svijet mješovitih borilačkih sportova.Net.hr