VIDEO  Pogledajte kako je Overeem razbio Dževada!

U subotu je nokautiorao bosanskohercegovačkog borca Dževada Poturaka te poručio svijetu 'Nitko me više ne može pobijediti!'.

Demolition Man, kako ga popularno zovu zbog agresivnog pristupa svakoj borbi, uspješno je odradio K-1 Grand Prix u Yokohami. Već u prvoj rundi demolirao je Bosanca Dževada Poturaka, koji je krenuo hrabro, ali i vrlo brzo naletio na 'čelična koljena'.



S obzirom na Overeemov renome, nitko nije ni očekivao drugačiji ishod, no sve su glasnija šaputanja koja Nizozemca svrstavaju u borce koji bježe od UFC-a kao vrag od tamjana. Alistair je, naime, u nekoliko godina nabio više od dvadeset kilograma mišića (2005. imao je 93 kilograma, danas ima 115), izgleda gotovo nestvarno nabildano, pa su se mnogi s pravom zapitali je li teškaški prvak Strikeforcea takav zbog uzimanja steroida.



Sumnje u uzimanje steroida, koji nisu dopušteni u Americi, potaknuo i je i sam Overeem, izbjegavanjem mečeva u oktogonu, premda u slobodnoj borbi nije doživio poraz već dvije i pol godine. S sdruge strane, u posljednjih godinu dana odradio je čak šest K-1 borbi, sve redom pobjede, a u svibnju ga čeka okršaj za obranu titule u Strikeforceu protiv impozantnog Amerikanca Bretta Rogersa.



"Rogers je drugačiji protivnik od Poturaka, fizički je jak i golem, tako da ću s treninzima za taj meč krenuti odmah. Međutim, ja se osjećam snažno i više me nitko ne može pobijediti", slavodobitno je zaključio Nizozemac nakon meča.



Inače, Brett Rogers ima 120 kilograma, a jedini poraz u karijeri doživio je od najvećega - Fedora Emelianenka.
Net.hr