VIDEO  Masovna tučnjava u UFC ringu

Borilački spektakl Strikeforcea u kojem je Jake Shields u pet rundi pobijedio Dana Hendersona i tako obranio naslov prvaka u srednjoj kategoriji obilježila je velika tučnjava koja je osramotila organizaciju s kojom ugovor ima i veliki Fedor Emilianenko.

Naime, dok je Shield pred očima nacije davao pobjednički intervju, u kadar se ugurao njegov dugogodišnji neprijatelj Jason Mayhem Miller i izjavio kako bi se borba trebala ponovno održati. Ta je konstatacija razljutila Shieldsovog kolegu Gilberta Melendeza koji je gurnuo Millera nakon čega je u kavezu izbio kaos.



Millera su na podu kvalitetno iscipelarili i Strikeforceov prvak Nick Diaz i njegov brat Nate, koji se inače bori u UFC-u, a nemili događaj je svim protivnicima borilačkog sporta dao argumente u nastojanju da se ovakve borbe ne prikazuju u najelitnijim televizijskim terminima, kao što je bio slučaj.



Dok su Amerikanci u izravnom prijenosu gledali kako situacija u kavezu izmiče kontroli, CBS-ov voditelj Gus Johnson je bezuspješno pokušavao smiriti pobješnjele sudionike tučnjave vičući u mikrofon: "Gospodo, na nacionalnoj televiziji smo".

Net.hr