VIDEO  Kličko pred cijelim svijetom ošamario Hayea!

kličko

 Ja sam spreman, što čekaš?', poručio je mlađi Kličko lajavom britanskom boksaču.

Bili su vrlo blizu međusobnog obračuna prije godinu dana, ali nije se dogodilo. Otad traje verbalni rat između Vladimira i Vitalija Klička te vrlo rječitog Britanca Davida Hayea, vlasnika jedine svjetske titule u teškoj kategoriji (WBA) koja ne pripada ukrajinskoj braći.

Obračun Klička mlađeg i Haye bio je aktualan i do svibnja ove godine, ali tada je vlasnik pojasa svjetskog prvaka po verziji IBF, WBO i IBO morao prihvatiti izazov Rusa Aleksandra Povetkina, s kojim će se boriti 11. rujna u Frankfurtu, prenosi net.hr.

Bez obzira na tu borbu, Vladimir Kličko i dalje intenzivno misli na lajavog Britanca te mu je poslao poruku koja će zasigurno izazvati Hayeovu reakciju.

34-godišnji Ukrajinac je snimio video za sve boksačke fanove diljem svijeta i u njemu je pozvao svjetskog prvaka po WBA-u da izađe u ring protiv njega.



"Ja sam Vladimir Kličko i želim poslati ovu poruku ljubiteljima boksa diljem svijeta i izravno Davidu Hayeu. Davide, već si dvaput izbjegao borbu protiv mene i mog brata, sada je vrijeme da izađeš u ring. U ime svih boksačkih navijača diljem svijeta službeno te pozivam da se boriš protiv mene. Davide, ne može vječno bježati od mene i moraš odraditi ovu borbu kako bi te poštivali. Ja sam spreman, što čekaš?", stoji u Kličkovoj javnoj poruci kojoj je bacio rukavicu izazova u lice britanskog boksaču.

Pomalo bahati Haye će sigurno ponuditi u odgovor u svom stilu, a kakav će konkretno biti, saznat ćemo vrlo brzo.

Net.hr